Dilluns, 16 de gener de 2012 | 14:32
Vostè es troba a: Inici > Política >

L'ocupació "i no l'acomiadament" serà l'eix de la reforma laboral del Govern

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Soria marca diferències respecte a la patronal
L'ocupació "i no l'acomiadament" serà l'eix de la reforma laboral del Govern
16/01/2012 10:52
9jose-manuel-soria
EP.- El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ha assegurat que, després d'haver conclòs sense èxit el termini perquè sindicats i empresaris pactin la reforma laboral, ara el Govern governarà" i presentarà una reforma laboral "on l'important sigui l'ocupació i no l'acomiadament".
Soria, en declaracions a TVE recollides per Europa Press, ha subratllat que el Govern no es planteja la reforma laboral "en dies per acomiadament" perquè el seu objectiu és crear ocupació i que aquest sigui estable i ha marcat diferències respecte a la posició de la patronal.

"Una cosa és el que diguin els empresaris i una altra el Govern", ha deixat caure el ministre, que ha insistit que l'important és establir fórmules que estimulin l'ocupació, perquè les indemnitzacions per acomiadament "no són l'important".

El titular d'Indústria ha recordat que el president del Govern, Mariano Rajoy, va demanar als agents socials que pactessin una reforma laboral que fes més fàcil crear ocupació i, després d'haver tingut "molts dies" per a això, ha vençut el termini sense acord.

"La reforma no es pot ajornar eternament. Ara el que anem a fer és governar i prendre les mesures necessàries perquè aquesta reforma laboral conclogui", ha assenyalat el ministre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1