Dimarts, 17 de gener de 2012 | 13:04
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El ‘loco’ Palermo s'acomiada el 4 de febrer

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El davanter deixarà el futbol acompanyat de Maradona, però sense Messi ni Riquelme
El ‘loco’ Palermo s'acomiada el 4 de febrer
17/01/2012 11:10
El Boig Palerm
El davanter argentí Martín Palermo ha anunciat que Diego Armando Maradona estarà en el seu partit de comiat el 4 de febrer a La Bombonera, al que no ha convidat a Juan Román Riquelme, amb el qual ha reconegut que no hi ha “bona relació”, i on no podrà acudir Lionel Messi.
"Vaig parlar amb Diego i em va confirmar que anava a venir. Em va dir que anava a estar. Em genera emoció que ell em digui que vol compartir aquest dia amb mi. És una cosa única que estant tan lluny, vulgui venir. Vol tirar una paret...", va bromejar il·lusionat l'astre argentí.

Palermo va recalcar el seu desig de "donar prioritat als veritables amics", motiu pel qual no estarà un altre mític '10' de Boca Juniors com Riquelme. "No el vaig convidar perquè no teníem una bona relació. Segueixo creient que va ser una llàstima, perquè si fora haguéssim estat bé, endins hauria estat encara millor. Cadascun va tenir i té una forma de ser i jo respecto això, però estic molt tranquil", va expressar sobre un dels seus grans 'socis' sobre la gespa.

"Estava clar que qualsevol que s'anés anava a descomprimir la situació. Hi havia companys que se sentien reprimits, no sabien a qui apropar-se... El distanciament va ser d'anys, si no es van llimar asprors convivint 24 hores no crec que es pugui ara amb un cafè", va considerar.

Mentre, va desvetllar que a Messi el va convidar, "però no pot estar pel calendari d'Europa", que els entrenadors del partit seran Alfio Basile i Carlitos Bianchi, i va donar alguns altres noms de futbolistes com Oscar Còrdova, Jorge Bermúdez, Roberto 'Pato' Abbondanzieri, Guillermo Barros Schelotto, Diego Cagna, Juan Sebastián Verón, Ariel Ortega o Roberto Ayala.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1