Dimarts, 17 de gener de 2012 | 13:00
Vostè es troba a: Inici > Política >

Fogué assegura que SI "busca petroli on no n'hi ha"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El socialista considera que el que fa SI és "una cerimònia política d'oportunisme"
Fogué assegura que SI "busca petroli on no n'hi ha"
16/01/2012 17:19
Antoni Fogué
L'expresident de la Diputació de Barcelona i actual dirigent del grup socialista en aquesta administració, Antoni Fogué, ha assegurat a Europa Press que SI "busca petroli on no ho n'hi ha" en la presentació de la denúncia per les motxilles de la institució.
Ho ha dit poc després que el partit hagi presentat davant de Fiscalia una denúncia contra Fogué i els seus tres predecessors a la corporació --Manuel Royes, José Montilla i Celestino Corbacho-- sobre el pagament de presumptes 'motxilles' a personal de l'ens provincial.

Fogué ha recalcat que en aquest cas no hi ha cap tipus de 'motxilla', sinó que es va acordar amb llum i taquígrafs pagar als funcionaris un "complement personal transitori" en abandonar un lloc de treball en concret.

El socialista ha indicat que la Diputació va fer aquesta mesura adaptant una norma d'aquest tipus que ha aprovat la Generalitat el 1997, ha ressaltat que sempre ha informat d'aquest tema davant del ple, i ha considerat que el que fa SI és "una cerimònia política d'oportunisme".

SI ha denunciat aquest dilluns per presumpta prevaricació i malversació de fons públics quatre dels expresidents socialistes de la Diputació de Barcelona: Manuel Royes, José Montilla, Celestino Corbacho i Antoni Fogué.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1