Dimecres, 18 de gener de 2012 | 14:27
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

“ESPERIT DE CASTELLERS”

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Emi Amigó opinió
“ESPERIT DE CASTELLERS”
Emi Amigó
16/01/2012 09:46
La majoria de persones que han aconseguit fites importants a la vida ho han fet gràcies a la seva vàlua, esforç i dedicació a banda d’altres virtuts. I, de ben segur també, en l’haver sabut envoltar-se d’un bon equip.

Política, econòmica, professional, esportiva, familiar o sentimentalment parlant… allà on les relacions humanes tinguin tantíssim a veure, comptar amb un bon equip sempre generarà més i millors fruits que les actuacions individualistes o excloents. Sinó, que en preguntin al nostre estimat compatriota “Pep”. Ell, sap molt bé a què em refereixo i de fet ens ho demostra cada dia a peu de gespa.

La passada setmana, durant un esmorzar informatiu a Madrid, mentre explicava a l’auditori present el per què CIU havia donat el seu suport al Govern del PP pel que fa a l’aplicació de les mesures d’estalvi… el President Mas, d’alguna manera, va fer-ne al•lusió a això mateix que esmento “els valors de Catalunya sempre han estat el treball, l'estalvi, la creativitat i la permeabilitat a l'exterior", però no "la mandra, ni el subsidi, ni l'autocontemplació".

Malgrat, el desconeixement o la miopia que alguns puguin patir respecte dels catalans, aquestes característiques han format sempre part del nostre tarannà. Potser, casualitat, coincidència o a l’esperit de Castellers que portem a dins? Què, més dóna? En qualsevol cas, ara toca fer-ne pinya, sumant ingeni i talent, aportar força empenta per aixecar el “castell”. Tot i els esforços que ens costi, segur, ho aconseguirem!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1