Redacció Osona.com | Actualitzat el 16/01/2012 a les 16:55h

Cine Club Vic arrenca la temporada amb l'objectiu de consolidar les noves propostes

 
De moment, bona acollida de la nova ubicació, a l’Espai ETC (al vídeo, recull dels films que es projectaran de gener a març).
Cine Club Vic engega el 2012 amb més cinema de qualitat. “Arrenquem amb molta empenta i una programació on destaca la millor producció en versió original recent, la recuperació de clàssics, el cinema infantil en català i les propostes de Pantalla Oberta”, expliquen des de l’organització.

El balanç del canvi d'ubicació, a l’Espai ETC, és molt positiu en tots els aspectes i la resposta del públic, tant els socis com l'espectador esporàdic, ha estat òptima. Aquest 2012 l'objectiu de Cine Club Vic passa per consolidar les propostes d'aquesta nova etapa: les programacions Frik i Xic, i la Pantalla Oberta, integrada per produccions de gent de la comarca.

En els pròxims tres mesos les sessions descabellades dels divendres compartiran cartellera amb cinema i documentals fets a casa nostra, per realitzadors de la comarca. Es tracta d'un cicle que amplia la secció Pantalla Oberta en resposta a l'allau de propostes rebudes.

La programació pels més menuts segueix endavant però amb un nou horari. Es farà els diumenges a les 5 de la tarda. Una programació que s'emmarca dins la iniciativa Diumenges familiars a Vic, impulsada per l'Atlàntida i Cineclub Vic.

No s'altera la filosofia de Cineclub Vic i Filmoteca, que continuaran alternant títols recents en versió original amb clàssics del món del cinema. També títols inèdits al nostre país gràcies a la participació al cicle Per estrenar de la Federació Catalana de Cineclubs.

El  70% de les pel•lícules que es projectaran es podran seguir amb subtítols en català.

Aquest trimestre també comptarà amb dues sessions especials programades conjuntament amb altres entitats de la comarca: una sessió Índia, en col•laboració amb l'Associació Social i Cultural de l’Índia i el Festival Nits de Cinema Oriental, i una projecció en el marc del cicle Efectes de la crisi econòmica que organitza l'AMPA del Col•legi Sant Miquel dels Sants.

A més, a partir del 7 de febrer i fins a final de març, l'Espai 'ETC acollirà l'exposició Filmoteca de Jordi Serrate. Una acció artística sobre vells programes de Filmoteca.

Primera entrega, aquest dimarts

Cine Club Vic enceta aquest dimarts la programació del 2012 amb un nou retrat de l'apocalips. El polèmic director danès Lars von Trier, “Melancolia”, proposa una visió fascinant sobre la fi del món a través de les personalitats contraposades de dues germanes.

Justine, víctima d’una profunda depressió, accepta el seu destí. En canvi Claire, aferrada a una vida burgesa, experimenta l’horror d’un possible cataclisme. Mentrestant, el planeta Malenconia s’acosta inexorablement cap a la Terra.

Dossier de premsa, amb tota la programació (PDF)

Tota la programació, des del web de Cine Club Vic

Navega per les etiquetes

cinemaCine Club Vic

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dilluns
-2°C  13°C
dimarts
-4°C  11°C
dimecres
-5°C  11°C
Vés a: L'alcalde es posa tanga i perruca

L'alcalde es posa tanga i perruca

Santi Vivet s’apunta a la festa del Carnaval de Terra Endins de Torelló. Amb il•lusió!

Edicions locals

Es fica aigua pel nas i la treu per l'ull

 
En Peyu ens mostra l’estranya capacitat d’un jove osonenc, l'Eduard Mauri.
educaweb.cat
Enquesta
Quants diners us gastareu a les rebaixes?
      Vots emesos: 48
Recull fotogràfic
Vés a: Imatges del passant dels Tres Tombs

Imatges del passant dels Tres Tombs

Recull de fotos de la Festa dels Tonis, des del 2003.

Humor
Vés a: La cultura vigatana

La cultura vigatana

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: