Dijous, 19 de gener de 2012 | 16:36
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

L'incendi invisible

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
José Rodríguez
L'incendi invisible
José Rodríguez
17/01/2012 12:56
Els Mossos ocupen comissaries perquè temen una retallada de fins al 25% del seu sou i els treballadors de presons han bloquejant el funcionament de diverses presons perquè la Conselleria de torn no es digna a negociar.
Això són els fets que estan ocorrent, una cosa inèdita en la història de Catalunya que hi hagi incendis laborals amb col·lectius tan importants com aquests. En canvi la notícia és una estranya polèmica amb el català que l'executiu de la Generalitat i, sobretot, la premsa que li fa el brou gros ha estat magnificant-ho. Polèmica a més que no tapa els problemes reals que tenen els col·lectius.
El fet és que els Mossos tenen problemes laborals i un desencontre que va més enllà dels quals tenien en l'època de Saura. El fet és que els funcionaris de presons temen pel seu futur i la conselleria es nega a rebre'ls. El fet és que hi ha un incendi laboral en aquests i altres col·lectius de la Generalitat però la premsa els fa invisibles o els tapa amb polèmiques absurdes i homes de palla.
Però negar els fets no apaga l'incendi, i menys si des de la Generalitat es creu que el cinturó mediàtic amb el qual s'envolten, i desprestigar els col·lectius de treballadors de la Generalitat que protestin contra ells, és suficient per evitar que els conflictes laborals s'enquistin.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1