Dijous, 19 de gener de 2012 | 16:35
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Pa negre es queda fora dels Oscar

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No ha passat el penúltim examen de l'Acadèmia
Pa negre es queda fora dels Oscar
19/01/2012 09:33
pa negre
Pa negre es queda fora de la carrera als Oscar. La representant espanyola no ha passat el penúltim examen de l'Acadèmia de Cinema de Hollywood, que anunciarà les cinc nominades el 24 de gener per al guardó a la millor pel·lícula de parla no anglesa.
La pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga -guanyadora de nou premis Goya, incloent Millor pel·lícula i director- no ha passat el tall i queda fora de les nou preseleccionades per portar-se l'Oscar a la millor pel·lícula en parla no anglesa.

Les que segueixen endavant són la belga Bullhead, dirigida per Michael R. Roskam; la canadenc Monsieur Lazhar, de Philippe Falardeau; la danesa Superclásico, signada per Ole Christian Madsen; i la israel Footnote, dirigida per Joseph Cedar.

Completen la llista de nou finalistes l'alemanya Pina de Wim Wenders; la marroquina Omar dt. tuer, dirigida per Roschdy Zem; la polonesa In Darkness, signada per Agnieszka Holland; la taiwanesa Saideke Balai (Warriors of the Rainbow) de Wei Et-sheng; i la gran favorita, la iraniana Nader i Simin, una separació, dirigida per Asghar Farhadi i guanyadora del Globus d'Or.

Els premis de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques s'entrengarán en una gala que tindrà lloc el diumenge 26 de febrer. La cerimònia se celebrarà, com és tradició, en el Teatre Kodak de Los Angeles i estarà conduïda per Billy Crystal. La gala serà emesa per la cadena ABC i serà retransmesa en directe per més de 200 països.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1