Divendres, 20 de gener de 2012 | 14:48
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

La normativa municipal deixa a veïns de Sant Cugat sense clàssic en el descans

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Molts bars estan obligats a tancar a les onze
La normativa municipal deixa a veïns de Sant Cugat sense clàssic en el descans
20/01/2012 10:10
9messi
S'imaginen que el fan fora del bar en el descans d'un Reial Madrid-Barça perquè van a tancar? Doncs això els va passar a alguns veïns de Sant Cugat del Vallés, però no perquè els propietaris estiguessin cansats, sinó perquè la normativa municipal els obliga a tancar a les 23 hores.
La Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM) critica la normativa municipal de Sant Cugat del Vallès que obliga a alguns bars a tancar a les 23 hores i que condiciona esdeveniments assenyalats com el clàssic futbolístic entre el Madrid i el FC Barcelona d'aquest dimecres, en el qual alguns locals van haver d'expulsar a la clientela a mitja part del partit per garantir el compliment en el tancament.

En un comunicat de la FECASARM, a la qual pertany l'Associació de Locals d'Oci de Cerdanyola, Ripollet, Montacada i Reixac, Rubí i Sant Cugat (Barcelona), aquesta ha lamentat la problemàtica que suposa aquesta normativa per a alguns establiments com els situats al carrer Elies Rogent, ja que estan obligats a tancar tots els dies de la setmana a les 23 hores.

La federació assegura que ha elevat la queixa a l'Ajuntament pel que consideren una mesura "il·legal", ja que no compleix amb l'ordre d'horaris que marca la Generalitat i que estipula que la limitació horària només pot efectuar-se amb un màxim de dues hores.

Això permetria als bars d'aquest carrer obrir fins a les 0:30 hores entre setmana i fins a la una de la matinada els caps de setmana, segons assegura la FECASARM.

La FECASARM exigeix al consistori una rectificació dels horaris per garantir l'obertura durant aquestes hores, a les quals, diu, "legalment tenen dret" i són necessàries en moments de crisis.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1