Salvador Cot | Actualitzat el 15/01/2012 a les 23:59h

Les obres antisocials de les caixes

Últimament tothom sembla molt escandalitzat pels sous, indemnitzacions i plans de pensions dels directius de les caixes catalanes. Hi ha gesticulacions de sorpresa i declaracions solemnes des de tots els àmbits, especialment les institucions, partits polítics i sindicats. Fins i tot l'Oficina Antifrau ha permès, elegantment, que tots els mitjans poguéssim fer titulars més o menys grandiloqüents en anunciar als quatre vents que obre una investigació.

Però, a l'hora de la veritat, el cert és que la majoria dels que s'escandalitzen formaven part de les assemblees que aprovaven, any rere any, els comptes de totes i cadascuna de les caixes. El fet que els assembleïstes -molts d'ells polítics i sindicalistes- no es llegissin les memòries que els entregaven no els eximeix de responsabilitat. I si no, que no haguessin cobrat el sobre amb les dietes que els feien arribar aquells mateixos directius.

No els passarà res, a tots aquests financers del totxo. Tot estava computat a les auditories i tot constava en un lloc o altre. Tot legal. Però ara almenys alguns d'ells passaran una mala estona quan algú els assenyali pel carrer, encara que uns quants dels que aixecaran el dit acusador tampoc no tinguin vergonya.

COMENTARIS

+4
-4
Marxem com més aviat millor d'Españistán
Anònim, 16/01/2012 a les 20:20
això s'enfonsa
+3
-3
cal més rigor periodístic
sindicalista-conseller, 16/01/2012 a les 19:13
Amic Cot: A les caixes hi ha diversos tipus de sindicats, i també de sindicalistes. Hi ha els dos sindicats "oficials" i també hi ha sindicats de sector. Si els periodistes us fixéssiu més podríeu detectar el que passa i el que ha passat. Els comptes van ser aprovats per uns i reprovats per altres, segons caixa i segons sindicat. La premsa, però, només atén i amplifica el que fan els dos sindicats oficials. Els sindicalistes, com a grup, no destaquem per la qualitat demostrada, però els periodistes també hauríeu de fer un pensament sobre la vostra subordinació a les grans organitzacions i sobre la vostra afició al titular fàcil.
+11
-2
En plena bombolla tothom sucava
Anònim, 16/01/2012 a les 16:46
Ningu deia res , perque en plena bombolla tothom mes o menys sucava , Els directius dels bancs , els notaris , els tasadors , els que venien terrenys , les constructores , els ajuntaments amb impostos i tases i un llarguissim etc
+4
-7
bueno
Anònim, 16/01/2012 a les 14:12
Cot, a la que abandona el "puta espanya" la gent ni comenta els seus articles.
Es allò que té el acostumar a que els canibals mengin cada dia carn humana...
+14
-10
Més sobre caixes
LoPep, 16/01/2012 a les 12:18
El tema de les caixes segueix.

Ara, alguns d'aquests directius s'han mosquejat i han demandat el MAFO del Banc d'Espanya. Ells, que han cobrat molt, a canvi de seguir les directrius del MAFO i portar les caixes a una mort segura, ara els molesta que les vergonyes sortin al carrer.

La propera també serà forta: la Caixa i CajaMadrid es fusionaran. Com que la seu social de la nova entitat serà a Madrid, automàticament els beneficis que generi la Caixa comptaran com a producte del treball dels madrilenys.

Quin fàstic!
+15
-22
així és la vida...
Anònim, 16/01/2012 a les 10:05
A ram del merdé del mossos, merdé del qual ahir en Cot va sortir escaldat pel seu discutible article "Es pot ser imbécil i mosso?", és ben curiós com, en primer lloc, avui en Cot passa de puntetes i segon, crida la atenció com la societat catalana, a la que rasques una mica, apareixen actituts que no quadren amb la visió simplista que ens fa veure el catalanisme.
I es que veure al gurú de l'independentisme parlant en castellà amb els fill (Gerard Quintana) i als mossos cridan "Viva España" amb banderes d'Espanya fa que un es plantegi si tot plegat no és una tramoia tras la qual les coses no són com ens fan veure...
+16
-13
viiva el Coronel Tapioca
Tintin, 16/01/2012 a les 10:01
Eh, espanyol! Deixa d'escriure bajanades i posa't ja a treballar, que són les 10 del matí.
+15
-26
que viiiiiiiiiiva España.
Anònim, 16/01/2012 a les 09:03
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+15
-28
Si hombre
Anònim, 16/01/2012 a les 03:51
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+19
-31
Cot, Mande Firmes! Viva España!!
Timbaler, 16/01/2012 a les 01:09
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+38
-20
mosèn
Anònim, 16/01/2012 a les 00:53
Timbaler: el problema sorgeix quan et penses que tots hem de fer igual que tu.
Parlant clar, sí que es pot ser català i espanyol,igual que hi ha catalans que també són romanesos. Però no és legítim que els que només som catalans hagim de compartir també la teva espanyolitat. Els sentiments,a casa teva. I el país que hem de construir,que sigui per a tots.
+19
-38
Cot, Mande Firmes! Viva España!!
Timbaler, 16/01/2012 a les 00:23
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: