Dissabte, 21 de gener de 2012 | 14:19
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Barcelona tindrà connexió diària amb Miami a partir de l'estiu

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'Aeroport d'El Prat millorarà la seva connexió amb els Estats Units d'Amèrica
Barcelona tindrà connexió diària amb Miami a partir de l'estiu
20/01/2012 15:03
Façana de la terminal de l'aeroport de Barcelona9
P. Alegre.- American Airlines assumirà a partir de la propera temporada d'estiu la línia entre Barcelona i Miami, que passarà a tenir una periodicitat diària, la qual cosa suposa un important impuls per l'aeroport d'El Prat, que també comptarà amb un viatge diari a Buenos Aires.
Segons fonts del sector, American Airlines i Iberia operaran la línia amb codi compartit de la qual fins ara s'encarregava l'aerolínia espanyola. Amb el canvi s'augmentarà el nombre de vols, que passarà a tenir una periodicitat diària.

Aquestes fonts han destacat la importància de l'acord, doncs els avions d'American Airlines aterraran al HUB de Miami de la companyia, la qual cosa permetrà enllaçar amb 47 ciutats americanes, millorant la rapidesa i comoditat dels vols des de l'Aeroport de Barcelona-El Prat.

D'altra banda, aquesta temporada d'estiu també augmentarà la periodicitat de la línia que uneix Barcelona i Buenos Aires, de la qual s'encarrega Aerolineas Argentinas, que passarà també a tenir un vol diari en cada sentit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1