Diumenge, 22 de gener de 2012 | 14:01
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Fer pinya per no fer llenya

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
marta-llorens90x90
Fer pinya per no fer llenya
Marta Llorens
18/01/2012 09:09
Si el moviment es demostra caminant, la responsabilitat es fa palesa donant suport a les mesures que són necessàries per anar endavant. És evident que cadascuna de les diferents forces politiques tenen sensibilitats i idees diferents i que aquestes s’expressen l’hora de governar. Però no és menys cert que en moments de crisi greu com l’actual és necessari sumar esforços, fer pinya i aixecar el país.

Ara estem vivint una situació del tot excepcional. La crisi econòmica que patim és d’una magnitud fins ara desconeguda en el món contemporani. I encara que és global, a Catalunya, a la crisi financera també s’hi afegeix una situació d’atur insostenible. Per fer front a aquest malson, tothom és necessari. Així, de la mateixa manera que el govern d’Artur Mas s’ha mostrat obert a debatre i a parlar amb tothom dels pressupostos, des de Convergència i Unió demanem a la resta de formacions politiques catalanes, i molt especialment al PSC, el mateix compromís i el mateix grau de responsabilitat. Els demanem que pensin en el país per damunt dels interessos partidistes i que facin pinya per redreçar la situació. A ningú no li complau demanar sacrificis, però correspon a un govern responsable fer-ho quan els sacrificis són, a més de necessaris, absolutament imprescindibles per a la supervivència de l’administració catalana. No fer-ho ens aboca a la intervenció, ja sigui d’Europa o del govern espanyol, i això convé que tothom ho tingui clar.

Ara és l’hora de demostrar que Catalunya se’n pot sortir i que se’n sortirà per ella mateixa. El que cal per aconseguir-ho és que tothom hi contribueixi amb el seu gra de sorra per capgirar la crisi i posar els fonaments sòlids perquè la recuperació arribi el més aviat possible. Des de CiU estem convençuts que, amb la proposta de pressupostos del govern, aquest serà el darrer any de crisi i que ens en sortirem abans que la resta d’Espanya. Si hem estat els primers a posar ordre a les nostres finances, serem els primers a veure la llum al final de túnel. Aconseguir-ho passa per fer pinya i no per fer llenya.


Marta Llorens
Vicepresidenta portaveu d’Unió Democràtica i diputada al Parlament de Catalunya
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1