Diumenge, 22 de gener de 2012 | 14:07
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El Govern vol potenciar la marca Espanya

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aquest dimarts es reunirà amb 25 grans empresaris
El Govern vol potenciar la marca Espanya
22/01/2012 13:19
LA PENÍNSULA VISTA PER LA NASA
El ministre d'Afers exteriors, José Manuel García-Margallo, es reunirà amb els presidents de 25 grans multinacionals espanyoles dimarts que ve 24 de gener per fixar les bases de la política econòmica internacional i potenciar la marca Espanya en l'exterior.
En la reunió participaran altres ministeris, encara que García-Margallo serà qui presideixi una trobada amb el qual el Govern pretén impulsar el treball i la imatge de les grans empreses espanyoles en l'exterior.

Per aquest motiu, a la trobada assistiran, inicialment, els presidents de les 25 empreses espanyoles amb major presència internacional, dedicades a les telecomunicacions, el sector tèxtil, la banca, la construcció, l'energia i el transport.

De fet, del sector de les telecomunicacions acudiran el president del Telefónica, César Alierta i el president d'Indra, Javier Montsó. Del sector financer assistiran els presidents de Banc Santander i BBVA, Emilio Botí i Francisco González, i el president de Mapfre, Anotnio Hortes, que representarà al sector assegurador.

La delegació més àmplia procedirà del sector de la construcció i la gestió d'infraestructures. Així, a la cita acudiran previsiblement el president d'ACS, Florentino Pérez, el president de Ferrovial, Rafael del Pi, i el president d'OHL, Juan Miguel Villar Mir.
SE SUMEN INDITEX I ENDESA

Així mateix, la trobada comptarà amb la presència del president de Tècniques Reunides, José Llado; el d'Acciona, José Manuel Entrecanales; el d'Abertis, Salvador Alemany; el de Sacyr Vallehermoso, Manuel Manrique, i el de FCC, Baldomero Falcones.

També acudirà el president d'Inditex, Pablo Illa, mentre que en representació del sector energètic aniran el president d'Endesa, Borja Padro; el de Repsol, Antonio Brufau; el d'Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán; el de Gas Natural, Salvdor Gabarró; el d'Abengoa, Felipe Benjumea, i el president de Gamesa, Jorge Clavet.

Finalment, el Ministeri ha inclòs en la convocatòria a una delegació del sector del transport representada pel president de Talgo, Carlos del Palacio; el de Navantia, Luis Cacho; el de Vueling, Josep Piqué; el d'EADS, Domingo Ureña, i el de CAF, José María Beztarrica.

Aquesta trobada guarda similituds amb els quals va mantenir l'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero amb els empresaris més importants del país, encara que Zapatero els va reunir per abordar la crisi econòmica, mentre que el Govern 'popular' vol potenciar la marca Espanya en l'exterior per generar més negoci.
Imprimir
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1