Dimarts, 24 de gener de 2012 | 14:30
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Nova protesta a Barcelona contra els CIE

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Unes setanta persones exigeixen el seu tancament davant la Delegació del Govern
Nova protesta a Barcelona contra els CIE
20/01/2012 13:31
Centri Internament Extrangers (CIE)
EP.- Una setentena de persones s'ha concentrat davant la seu de la Delegació del Govern a Catalunya per reclamar el tancament definitiu dels Centres d'Internament d'Estrangers (CIE) i recordar que "cap persona és il·legal".
Enfront d'una pancarta amb el lema 'Els immigrants no són mercaderia d'usar i tirar', els concentrats han anat recollint raons per al tancament dels CIE en cartells, que han anat col·locant en el terra amb missatges com: 'Parar la maquinària de deportació', 'Mort, maltractament i por. ¿Vols més?' i 'Els CIE són il·legals, les persones no'.

Quatre representants de SOS Racisme, Drets i Papers per Tots i Observatori del Sistema Penal i Drets Humans han lliurat a una representant de la Delegació el manifest en contra d'aquests centres, que ja han signat 160 associacions, i perquè almenys mentre estiguin oberts comptin amb un reglament que garanteixi els drets dels interns.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1