P.Pratdesaba/Osona.com | Actualitzat el 24/01/2012 a les 17:25h

L'Associació de Municipis per la Independència mira el món

L’entitat traslladarà el seu missatge sobiranista a organismes internacionals com la Comissió Europea o les Nacions Unides. La decisió és fruit de la primera reunió de la comissió executiva, celebrada a Vic

Josep Maria Vila d'Abadal ha presidit la primera trobada de la comissió executiva de l'AMI. Foto: Ajuntament de Vic

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), creada a Vic el passat 14 de desembre de 2011, ja rutlla. La seva  comissió executiva es va reunir per primer cop aquest dilluns a Vic. A la trobada es va marcar el calendari d’actuacions i es va definir l’estratègia que se seguirà en els propers mesos. Destaca l’acord per internacionalitzar l’actuació de l’entitat.

Així,  es va marcar un calendari de relacions institucionals per donar a conèixer l’associació a diferents estaments governamentals. Entre aquests hi ha el Govern de Catalunya, el Parlament i fins i tot altres organismes internacionals com la Comissió Europea o les Nacions Unides.

Entre altres objectius, l’AMI treballarà per aconseguir el màxim d’adhesions de municipis i d’altres organismes que representin el món municipal, com consells comarcals i diputacions. En aquest marc, també es va acordar crear una comissió per col•laborar amb les diferents entitats, assemblees o organitzacions que en aquests moments ja treballen per la independència de Catalunya.

En les properes setmanes, l’entitat configurarà el consell directiu. Finalment, es va acordar iniciar les tasques per definir una bona estratègia de comunicació.

Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic i president de la comissió executiva, va presidir la reunió. Hi van assistir tota la resta de membres de la comissió: Josep M. Roigé, alcalde de Balaguer; Josep M. Corominas, alcalde d’Olot; Josep Andreu, alcalde de Montblanc; el regidor Domingo Tomàs, en representació de l’alcalde de Tortosa; Josep M. Cervera, alcalde del Port de la Selva; Josep Manel Ximenis, alcalde d’Arenys de Munt; Juli Gendrau, alcalde de Berga; Laura Vilagrà, alcaldessa de Santpedor; David Rodriguez, alcalde de Solsona; i Jordi Munell, alcalde de Ripoll. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va assistir-hi com a convidat.

Precisament, la propera assemblea de l’AMI se celebrarà a Girona el mes de juny.

COMENTARIS

+0
-1
Con mis impuestos NO
Anònim, 24/01/2012 a les 22:20
Qué significa que se reúnan en sede municipal, usando servicios del común que los hemos de pagar todos y una mierda con mis impuestos NO. Es que estos cabrones lo aprovechan todo, incluso en el Colegio de Abogados de Barcelona estos chupopteros están inflitrando formando comisiones por la dignidad y no se cuantas zarandajas y sus gastos a cuenta de sus colegiados. Un expolio un robo, toda esta casta dependiente expoliando a la mayoría NO independentista.
+4
-1
What Catalans Want
Jennifer Prat, 24/01/2012 a les 21:49
Una eina boníssima per donar a conèixer el que és Catalunya és el llibre What Catalans Want, no sé si l'heu vist. Aquest organisme faria bé en distribuir-lo pel món
+9
-1
la palla a l'ull del veï
Caganer, 24/01/2012 a les 20:28
Suposo que deus estar més conforme que els teus impostos serveixim per mantenir regions parassitàries d'espanya no?se't veu el llautó espanyolet.Per cert aquests senyors els ha votat el poble,per tant a algú deuen interessar,al contrari de les teves soflames.
+2
-16
Quin morro!!!
Bellvitgero, 24/01/2012 a les 20:17
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+7
-0
Dóna la cara
Anònim, 24/01/2012 a les 19:11

http://www.donalacara.cat/


http://www.donalacara.cat/

Dóna la cara per la independència de Catalunya
7468 persones ja han donat la cara!
+11
-1
és molt senzill
monras, 24/01/2012 a les 19:03
tenim dues feines o alguna més: tallar l ´espoliació diaria del veí, avui dimars també 60 milions d euos, defensarla llengua de l agressió constant que patim, (quan siguyem independents ja no gosarán.), mentre, ara s ´ha iniciat la insumisió fiscal: pagar els impostos (95%) a la generalitat, no al veí, i que reverteixin al país. són 22000 milions d éuros a l´any que serveixenper , ben administrats, sortir ràpidament del escanyament del veí, és questió de seguir cada dia la "NOSTRA FEINA".TOT SERVEIX PER L ´ESTAT PROPI
+12
-0
Endavant teniu tot un poble darrera vostra
Anònim, 24/01/2012 a les 19:01
+13
-1
Que bonic
Anònim, 24/01/2012 a les 18:40
Sí, sí, que n'és de bonica aquesta fotografía de tantes persones reunides amb el somriure als llavis i amb el treball damunt la taula. M'emociona de veure la gent treballar per una causa tant desitjada com esperada, felicitats a tots i que sàpiguen que tenen a tot un poble que els donarà sempre el seu recolçament. De moment gràcies per començar la tasca.
+18
-0
Bé, bé, bé
Anònim, 24/01/2012 a les 18:31
Anem bé. Es molt important internacionalitzar el tema. Senyor Vila d'Abadal, som molta gent que confiem en vostè, pel bé de la nostra pàtria. Salut, empenta i treball, li desitjo de tot cor.
+6
-10
@ A. Nònim
Anònim, 24/01/2012 a les 18:22
Hostia tio, ja canses!!!
jo també soc independentista, però no repteteixo sempre el mateix discurs i almenys si crec que tinc algun comentari a fer, miro de no repetir-me...

RESPECTE!!!
+22
-1
Gràcies,catalans.
A. Nònim, 24/01/2012 a les 18:09
Catalunya és una nació gran. La nació catalana serà tan independent com Portugal o com Dinamarca molt aviat. Internacionalitzar la feina de l'AMI és molt positiu.

"CATALONIA IS NOT CASTILE".

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

L'AUSTERITAT ÉS I SERÀ ESTRUCTURAL.

T'enyorem,Xesco Boix.

INDEPENDÈNCIA O MORT.

DORMIR NO ÉS LA SOLUCIÓ.

FERMESA CONTRA EL MAL.

CATALÀ A L'ATAC.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!
+2
-10
A Espanya tambe
Cartanya, 24/01/2012 a les 18:08
Jo diria que es tindria que fer el mateix en algun estament de Madrid,(sempre que quelcom accepti de ser informat).
Per que una vegada aconseguida la independencia, posiblement ens voldran retreure quelcom des d`Espanya, no estaria de mes començar a saber-los ara, i mirar de dialogar a partir d'aquestes.

+23
-5
Amunt!
Josep P. (Calella), 24/01/2012 a les 18:05
L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han de ser la locomotora que ens durà inexorablement cap a la propera estació: INDEPENDÈNCIA !
Pit i collons !
VISCA LA TERRA LLIURE !
Josep //*//
+27
-8
INDEPENDENCIA
Anònim, 24/01/2012 a les 17:44
ENDEVANT, FER PASSOS PER L'NDEPENDENCIA AQUEST ES EL CAMI, NO ENS ATUREM
+3
-24
Zzzzzzzz
Anònim, 24/01/2012 a les 17:30
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: