Dimecres, 25 de gener de 2012 | 14:41
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Descansar per sempre en el Camp Nou

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça crearà un columbario per a afeccionats i jugadors
Descansar per sempre en el Camp Nou
24/01/2012 18:06
Graderia buida del Camp nou
El Camp Nou tindrà un columbari on els socis, aficionats i exjugadores del FC Barcelona podran col·locar les seves cendres, i que deixa en les arques blaugranes com a bestreta sis milions d'euros. D'aquesta manera, els aficionats podran descansar per sempre en el camp on han gaudit del joc dels seus ídols.
El secretari i portaveu de la Junta Directiva del club, Toni Freixa, ha explicat aquest dimarts que l'empresa GM Sports haurà de pagar aquest mínim de sis milions pels drets de construcció i explotació del columbari, que estarà situat en la part inferior de la primera gradería de Lateral.

"Complim amb dues finalitats molt importants. D'una banda la social, d'atendre la demanda de socis de romandre al club més enllà fins i tot de la vida. Es podrà adquirir un espai on dipositar cendres barcelonistes en un espai memorial per a socis i exjugadors. També és una finalitat econòmica perquè l'empresa cedirà una part dels ingressos obtinguts, que de moment és un ingrés de 6 milions d'euros en forma de bestreta", ha dit.

No obstant això, no hi ha termini fix per a la construcció: "No és imminent, i estarà a la disposició de qualsevol persona que tingui vinculació amb el FC Barcelona i tingui el desig de descansar en aquest espai memorial".

D'altra banda, la Junta Directiva blaugrana durà a terme una nova actualització del cens de socis: "Tornarem a demanar als socis que compareguin personalment en oficines. Serà un procés que es comunicarà quan comenci, no serà immediat. És necessària per a la transparència i que el cens reflecteixi l'autèntica realitat de la massa social".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1