Dimecres, 25 de gener de 2012 | 14:33
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Madrid tracta de col·locar a Pepe en el Chelsea ja

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El central va rompre a plorar després de quedar fora del partit contra l'Athlétic
El Madrid tracta de col·locar a Pepe en el Chelsea ja
24/01/2012 09:46
9pepe
El Reial Madrid ha contactat amb el Chelsea per proposar-li l'intercanvi entre Pepe i David Luiz, després que la imatge del jugador hagi quedat molt perjudicada per la seva última acció violenta, la trepitjada a Messi, i s'hagi instaurat el consens a la casa blanca sobre la necessitat de desfer-se del jugador.
Segons informa Carles Torras en el seu blog de La Información, la intenció del Madrid és traspassar a Pepe a canvi de David Luiz, un central brasiler de 24 anys que es pot comparar a Lucio per la seva forma de joc i que també pot ocupar el lateral esquerrà.

El traspàs, d'avançar-se, podria produir-se en els propers dies, doncs les imatges de la trepitjada a Messi han donat la volta al món i han danyat molt la imatge del conjunt blanc, que busca un rentat de cara.

La decepció amb el central és mútua, doncs el jugador està descontent amb el club per no protegir-lo i quan es va assabentar que Mourinho el deixava fora de la convocatòria per jugar contra el Bilbao, adduint problemes físics, Pepe va rompre a plorar, segons Torras.

Mentrestant, el Comitè de Competició ha evitat sancionar-lo, encara que seguirà sense jugar per evitar exposar-lo a la crítica dels aficionats.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1