Dijous, 26 de gener de 2012 | 16:01
Vostè es troba a: Inici > Societat >

L'advocat defensa que Urdangarín va pagar "moltíssims" impostos

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El duc de Palma roman amagat a Barcelona
L'advocat defensa que Urdangarín va pagar "moltíssims" impostos
23/01/2012 11:34
9urdangarin-infanta
EuropaPress.- L'advocat d'Iñaki Urdangarín, Mario Pascual Vives, ha defensat aquest dilluns que el Duc de Palma va pagar "moltíssims impostos" per les seves activitats a través de la seva empresa Aizoon, de la qual és copropietària la seva esposa, la Infanta Cristina.
"S'han pagat moltíssims impostos, molt IVA. Si eren els correctes o no, l'Agència Tributària ho valorarà i considerarà", ha afirmat l'advocat en declaracions als mitjans a les portes del seu despatx a Barcelona.

Ho ha dit després que el Duc, que ja ha tornat a Washington, s'hagi reunit amb ell des d'aquest divendres i durant el cap de setmana a Barcelona per "treballar de sol a sol" i preparar la seva declaració com imputat el dissabte 25 de febrer en els jutjats de Palma.

Pascual Vives no ha volgut desvetllar en quin lloc es va reunir aquest cap de setmana amb el Duc, i ho ha justificat amb que "el que necessita ell és discreció. Treballar amb calma i certa tranquil·litat".

En aquesta reunió, entre altres temes, van tractar les gestions del Duc sobre el projecte (finalment frustrat) dels Jocs Europeus 2010 per a la Comunitat Valenciana.

Segons ha publicat El País, el president del Comitè Olímpic Español (COE), Alejandro Blanco, es va sentir pontejat pel Duc que va gestionar amb el president del Comitè Olímpic Europeu, Mario Pescante, aquest projecte com un més dels seus negocis, un tema sobre el qual, segons el seu advocat, Urdangarín té "la seva versió".

Al preguntásele si el Duc a la seva arribada a Barcelona va gaudir de privilegis per esquivar als mitjans i si el va recollir un cotxe a peu de l'avió, l'advocat ha dit desconèixer com va arribar a la ciutat.

La reunió tornarà a repetir-se abans que Urdangarín hagi de declarar davant el jutge, encara que ha assegurat que no han concretat una data perquè el Duc té "una agenda carregada d'activitats i intenta buscar els forats".

Malgrat els rumors que el Duc podria canviar d'advocat en la causa, Pascual Vives ha assegurat que ell treballa "com si fos la persona que va a portar el cas", encara que ha insistit que Urdangarín serà qui ho decideixi.

D'altra banda, ha assegurat que el Duc compta amb el suport de la Infanta Cristina i ha descartat un possible divorci: "Res més lluny de la realitat", ha sentenciat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1