Dissabte, 28 de gener de 2012 | 14:53
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Creen un laboratori biomèdic virtual per als alumnes de Batxillerat

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els continguts es poden emprar com a material docent
Creen un laboratori biomèdic virtual per als alumnes de Batxillerat
26/01/2012 12:08
Laboratori d'investigació
Els alumnes de Batxillerat podran conèixer el funcionament intern d'un laboratori biomèdic i treballar en ell sense moure's de l'aula, gràcies a una aplicació multimèdia gratuïta que permet una recreació virtual online.
L'aplicació, creada per l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (Idibaps), l'Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona (UB) i el Centre Superior d'Investigacions Científiques (Csic), serveix de suport educatiu a les aules i compta amb versions en català, castellà i anglès.

Amb la primera versió d'aquesta eina multimèdia els alumnes podran analitzar el càncer de còlon hereditari, encara que en properes actualitzacions també podran investigar altres activitats relacionades amb més malalties i processos, han informat les entitats en un comunicat.

El laboratori multimèdia compta amb professionals ficticis que acompanyen al pacient virtual en tot moment, aprofundint en conceptes clau sobre el càncer, la genòmica i la vida en un laboratori biomèdic.

L'activitat compta amb animacions interactives i exercicis interactius per facilitar l'aprenentatge i motivar als usuaris en l'observació i la pràctica. Els continguts han estat elaborats a partir del programa oficial d'assignatures de ciències de manera que també es poden emprar com a material docent.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1