Dilluns, 30 de gener de 2012 | 14:45
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Rafael de Ribot, nou director general de Com Ràdio

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Lluís Bou el substitueix com a director d''El Singular Digital'
Rafael de Ribot, nou director general de Com Ràdio
26/01/2012 14:20
Edifici de Com Radio en la Maternitat
'El Singular Digital' ha nomenat aquest dijous nou director a Lluís Bou, qui substituirà a Rafael de Ribot, qui ja ha estat presentat davant els treballadors com a director general de Com Ràdio, que d'aquesta manera confirma la informació avançada per CatalunyaPress.
El nomenament de Rafael de Ribot ja havia estat anunciat per aquest diari. Provinent d'una família vinculada a l'Opus Dei -segons la seva entrada en la Wikipedia-, de Ribot ha treballat en La Nit en RAC 1, com a editor i presentador, ha dirigit i presentat l'informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio i ha ocupat el càrrec de cap de redacció d'informatius de Tv3.

El nou director, del qual la AGL ha destacat en un comunicat la seva experiència i el seu perfil multimèdia, substitueix Francesc Triola - al capdavant del medi des de 2006 -, i ha pres possessió en un acte a la seu de l'emissora.

En els últims anys Ribot ha compaginat el seu treball de periodista - i les seves col · laboracions amb diversos mitjans de comunicació en què escrivia articles i exercia de comentarista - amb la seva tasca docent a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL).

El seu lloc al capdavant de 'El Singular Digital' l'ocuparà Lluís Bou, que era redactor del diari des del passat mes de setembre, i col·laborava com a articulista des de 2008. Anteriorment va ser cap de política catalana en el diari 'Avui', va treballar també en l'agència Europa Press, i és l'autor de les entrades de política de l'Enciclopèdia Catalana.
 
 
 
Xavi
28/01/2012
Va saltar de TV3 junt amb el cap d'informatius (ell era sotscap) Josep Mª Torrent per la mala cobertura de l'assassinat d'Ernest Lluch. Falta d'independència garantida.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1