Dilluns, 30 de gener de 2012 | 14:53
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Roben dues cabres del Zoo de Barcelona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una apareix ofegada
Roben dues cabres del Zoo de Barcelona
30/01/2012 12:40
Cabres del Zoo de Barcelona
EP.- El Zoo de Barcelona ha denunciat davant els Mossos d'esquadra el robatori de dues cabres el matí d'aquest diumenge de la granja de les seves instal·lacions en el Parc de Ciutadella, una de les quals va aparèixer ofegada poc després de la seva desaparició en un petit llac artificial que existeix en aquesta zona.
Segons les mateixes fonts, el robatori es va produir abans de l'obertura de portes aquest diumenge, i la segona cabra roman en parador desconegut, segons ha avançat 'El País'.

La granja és una de les instal·lacions del zoo de Barcelona en la qual els nens poden tocar i jugar amb alguns animals, i segons ha criticat l'ONG Libera!, la primera a denunciar la desaparició dels remugants, "els animals no estan fora de perill en el Zoo de Barcelona".

Al costat de la Fundació Franz Weber, els responsables de la granja es van adonar de la desaparició dels dos animals, de poca edat, a les 11 del matí, poc després de la seva obertura.

El zoo infantil, com també es coneix a la granja, alberga cavalls, porcs vietnamites, rucs, conills, ponis i altres espècies menors. A més de la funció pedagògica del zoo infantil, els animals d'aquesta àrea, quan creixen, són utilitzats per alimentar les espècies carnívores de les instal·lacions.

Per llei, cadascun d'aquests animals de granja té un crotal, una etiqueta plàstica que se'ls posa en una orella i que permet portar el control sobre la població.

"Des de Libera! denunciem que en el zoo puguin morir o desaparèixer animals", va assegurar una portaveu de l'organització, que va anunciar accions per millorar les condicions del parc.

A la fi de març de l'any passat, una lloba ibèrica va aconseguir saltar una tanca de tres metres d'altura, la qual cosa va obligar a tancar les portes del Zoo, malgrat la no perillositat de l'animal, que va ser trobat després al parc.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1