Dilluns, 30 de gener de 2012 | 14:59
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Un bloc s'inventa les T-11

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Proliferen les iniciatives per combatre l'encariment del transport públic
Un bloc s'inventa les T-11
24/01/2012 13:43
Bitllet integrat de T-11
CatalunyaPress.- La pujada del preu dels abonaments de transport públic han provocat molt rebuig entre la ciutadania, que busca formes alternatives de reduir el cost del viatge. Després de l'aparició d'una web que venia els abonaments de deu viatges a meitat de preu, ara una iniciativa proposa nous abonaments d'onze viatges.
Un bloc d'Internet anima als usuaris de TMB que utilitzen les targetes T-10 de viatges a convertir-les en T-11, abandonant-les immediatament després del seu últim ús en algun lloc públic on altres usuaris del transport públic puguin recollir les targetes i aprofitar-se de l'hora i mitja de vigència del bitllet.

Els abonaments integrats de 10 viatges poden utilitzar-se dins de cada validació durant hora i mitja en diferents línies, per la qual cosa el que es proposa des d'aquest bloc és rendibilitzar l'últim viatge i permetre que una altra gent pugui aprofitar-ho.

Aquest bloc també recomana compartir un d'aquests abonaments entre diferents persones d'una mateixa família o companys de treball amb diferent torn horari. Aquesta proposta consisteix a convertir la T-10 en una T-20, mitjançant el mateix sistema, intercanviant-la en el moment que un deixa el transport públic i l'altre ho agafa.

A l'inici de l'any va aparèixer una pàgina web que oferia bitllets de deu viatges a meitat de preu gràcies a una iniciativa que proposava el patrocini de les targetes, per la qual cosa una empresa pagava la meitat del preu a canvi de publicitar-se. Després d'una reunió dels responsables de la iniciativa amb TMB, la web va deixar d'estar en funcionament i els responsables asseguren que estan treballant per tornar a estar en funcionament aviat.
jo
26/01/2012
No ho trobo correcte, amb aquest sistema es beneficien els Okupes, els indignats i els espavilats. Qui vulgui viatjar que compri bitllet o si no que vagi a peu. Sort
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1