Dilluns, 30 de gener de 2012 | 14:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

Zapatero s'acomiada amb un sopar de la seva executiva

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Juan Fernando López Aguilar va posar la música
Zapatero s'acomiada amb un sopar de la seva executiva
30/01/2012 10:02
Sopar de comiat a Zapatero
Els membres de l'Executiva del PSOE han sopat aquesta nit a la seu de Ferraz en un ambient distès que ha servit per acomiadar al que és encara secretari general del partit, José Luis Rodríguez Zapatero.
Malgrat ser un acte privat sense cobertura de mitjans, els comptes oficials en Twitter d'alguns dirigents del PSOE han mostrat algunes imatges del desenvolupament del sopar.

Eduardo Madina ha pujat a la xarxa social una foto -"cantonada musical d'un últim sopar...", ha escrit- en la qual es pot veure Juan Fernando López Aguilar tocar la guitarra al costat de la madrilenya Maru Menéndez. En primer terme apareix José María Barreda i en el fons al candidat a la Secretaria General Alfredo Pérez Rubalcaba conversant amb el conseller basc de l'Interior, Rodolfo Ares, i el diputat del PSC Miquel Iceta.

Poc abans de les nou de la nit han anat arribant a Ferraz els 32 membres de l'Executiva socialista, entre ells els aspirants a rellevar a Zapatero al capdavant del partit, Alfredo Pérez Rubalcaba, que ha arribat conduint el seu propi cotxe, i Carme Chacón, que va arribar caminant juntament amb José Andrés Torres Mora.

El sopar, previst per les 21.00 hores, ha estat organitzat a iniciativa de Zapatero i serà una "trobada privada" sense cobertura de mitjans. La intenció del secretari general del PSOE ha estat acomiadar-se personalment de les 32 persones que han format part del màxim òrgan del partit.

Fonts socialistes consultades per Europa Press han precisat que Zapatero va plantejar el sopar fa un parell de setmanes i que ha estat el secretari d'Organització del partit, Marcelino Iglesias, el que s'ha encarregat de cursar les invitacions.

Divendres que ve, dia 3, arrenca a Sevilla el Congrés Federal del PSOE que triarà al substitut de Zapatero al capdavant del partit. Des d'aquest moment, Rubalcaba o Chacón tindran la responsabilitat de presidir l'Executiva del partit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1