Dilluns, 30 de gener de 2012 | 15:08
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Mor el periodista Daniel Montesinos en un accident de moto

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Era cap d'Esports de la Sexta a Catalunya
Mor el periodista Daniel Montesinos en un accident de moto
Comunicació 27/01/2012 09:09
EuropaPress.- El periodista esportiu Daniel Montesinos ha mort aquest dijous com a conseqüència de l'accident sofert després de xocar la seva moto amb un turisme en la confluència dels carrers Bilbao i Perú de Barcelona.
Daniel Montesinos
Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident ha ocorregut a les 10.48 hores, i després s'ha traslladat a Montesinos a l'Hospital de Sant Pau, on finalment ha mort com a conseqüència dels traumatismes soferts.

Nascut a Sabadell en 1975, Montesinos era cap d'Esports de la Sexta a Catalunya des de 2006, i col·laborava també amb Gol Televisió i Marca TV, on locutaba retransmissions esportives. Va formar part de l'equip d'enviats de laSexta al Mundial de Futbol d'Alemanya 2006 i havia narrat partits al Mundobasket de Japó d'aquest mateix any.

El periodista, tal com consta al seu bloc personal, també ha narrat partits del Barça a Punto Radio, a més de col·laborar en el Carrusel Catalunya de la SER, Onda Cero Barcelona i Som Ràdio.

A la petita pantalla, Daniel Montesinos va formar part a més de la plantilla de Canal Barça i va estar en el mundial de Corea i Japó del 2002 treballant per Via Digital.

La Sexta, en boca de la seva presentadora Mamen Mendizábal, ha volgut acomiadar el seu informatiu del vespre d'aquest mateix dijous manant "tot el nostre afecte, suport i afecte" a la família de Dani Montesinos.

Igualment les xarxes socials, amb Twitter al capdavant, s'han fet ressò de les mostres de suport i condol als familiars del periodista mort.

El presentador de laSexta Antonio Lobato ha publicat al seu compte personal que "tots" a la cadena "estem trencats". "Dani una abraçada forta siguis on siguis", ha volgut acomiadar l'asturià.

Companys d'altres mitjans, com J.J. Santos, també s'han lamentat de la mort del reporter. "La meva abraçada per a la gent de laSextaTV i Marca TV per tan inesperada pèrdua d'un company", ha 'piulat' el sotsdirector d'informatius per a l'àrea d'esports de Mediaset.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1