Redacció Osona.com | Actualitzat el 26/01/2012 a les 12:25h

Fotos: Artur Mas lloa a Vic la tasca de Girbau

El president de la Generalitat visita la seu central de l’empresa i la posa com a "exemple" a seguir.

Artur Mas, aquest matí a l'empresa Girbau. Foto: Adrià Costa

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat aquest dijous, 26 de gener, l’empresa Girbau de Vic, on ha tancat la trobada International Workshop Event 2012. Es tracta d’unes jornades de portes obertes que reuneixen a la seu central de l’empresa clients, consultors i distribuïdors del grup provinents de 29 països europeus i de la riba del mediterrani, a més de Sud-àfrica.

El cap de l’Executiu ha arribat a l’empresa als volts de les 10 del matí, on ha estat rebut per Mercè Girbau i Pere Girbau, directors generals, i Pere Girbau, president del Consell d’Administració. També hi era present l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; el diputat Ramon Espadaler; la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; el president de la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Pujades; i el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, entre d’altres personalitats i nombrosos mitjans de comunicació. Tot seguit el president ha fet un recorregut per les instal•lacions, que s'ha iniciat a la nova línia de producció d’assecadores industrials Ecodryer ED, que comença a funcionar aquesta setmana.

A continuació hi ha hagut l’acte de cloenda de les jornades internacionals, que ha estat presidit per Artur Mas, i durant el qual han pres la paraula diversos directius de l’empresa. En acabar, el president ha dirigit unes paraules als assistents.

Mas ha destacat la importància de les empreses industrials, familiars, innovadores com la firma vigatana,  lligades amb la Universitat i obertes a tot tipus de mercats i ha assenyalat que “representen la millor part de la nostra estructura econòmica com a país”. El cap de l’Executiu ha anat més enllà i ha posat Girbau com a exemple d’aquelles “empreses que en aquests temps complicats estan invertint, innovant i exportant”, i ha afirmat que “aquest tipus d’empreses són el nostre principal futur”.

El president ha assegurat davant els assistents a la l’Internacional Workshop Event 2012, que “és important recordar que hi ha moltes empreses al país que se n’estan sortint bé i que a més a més cada vegada tenen una presència internacional més sòlida i més exitosa”.

Artur Mas ha clausurat el workshop que l'empresa Girbau ha organitzat per a distribuïdors i clients. Foto: Adrià Costa

En el transcurs de l’acte de clausura també han intervingut els dos directors generals del Grup Girbau. Pere Girbau Pous ha explicat que la clau de l’èxit de Girbau és “invertir en projectes a llarg termini i ser lleials al que som". "Tenim molt clar que no només el que fem és rellevant, sinó que també cal ser molt curosos amb el com fem les coses”, ha afegit. Mercè Girbau ha afegit que “la nostra passió és treballar pels clients, entendre les seves necessitats i escoltar-los per millorar, creixent amb ells a tot el món i enriquint-nos de la diversitat geogràfica”.

La directora general de Girbau també ha apuntat les línies de futur de la companyia i ha dit que són optimistes: “Treballem per enfortir la xarxa comercial a tot el món, mirant endavant i treballant dur per preparar-nos pel futur. Per aconseguir-ho, el nostre avantatge competitiu és el nostre equip, la nostra gent”.

L’acte també ha comptat amb la intervenció de l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, que ha dit de Girbau que “és un bon exemple d’empresa familiar que s’ha sabut expandir fins a esdevenir un dels grups empresarials més importants d’avui". I ha afegit: "Sap treure profit de la combinació de dos valors molt diferents: la internacionalitat i la proximitat”.

Una empresa familiar

Girbau Group ha organitzat aquesta trobada internacional del 24 al 26 de gener, durant la qual els assistents han visitat els tres centres de producció que l’empresa té a Vic, així com el nou Activity Showroom. Durant aquests dies també es donen a conèixer de prop els productes que la firma ha llançat al mercat. El programa de les jornades inclou una àmplia oferta de tallers sobre producte i gestió de projectes de bugaderia, que va a càrrec de personal especialitzat de l’equip Girbau.

Girbau és una empresa familiar, que va començar el 1960 amb la fabricació de rentadores industrials, es dedica a la fabricació i venda de maquinària per a bugaderies de roba i acabats tèxtils, que s’instal•len en negocis de tota mena: hotels, hospitals, restaurants, bugaderies industrials, bugaderies d’autoservei, càmpings, creuers...

El model de negoci del grup passa per oferir solucions integrals de bugaderia basades en l’eficiència, la rendibilitat i la sostenibilitat mitjançant la inversió permanent en innovació i l’objectiu de la millora continua.

Girbau Group compta amb quatre centres de producció propis, i disposa de filials a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Cuba, Emirats Àrabs Units, Estats Units, França, Índia, Itàlia, Regne Unit, República Dominicana i Xina. També compta amb una xarxa de distribuïdors i servei tècnic en més de 80 països del món.

Artur Mas ha arribat a primera hora del matí a les instal·lacions de Girbau a Vic. Foto: Adrià Costa

Navega per les etiquetes

GirbauArtur Mas

Referències a Internet

Girbau

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Manlleu
dimarts
-5°C  7°C
dimecres
-5°C  7°C
dijous
-3°C  12°C
Recull fotogràfic
Vés a: Recordes aquella nevada...

Recordes aquella nevada...

Recull de fotos de la neu dels últims anys.

Edicions locals

L’oposició de Manlleu posa en dubte la zona blava de pagament després del primer mes en marxa

 
Un document estipula un temps de tolerància de dos minuts si algú ha de parar un moment. El govern, però, s'ha compromès a allargar l'estona fins els 10 minuts.
educaweb.cat
Enquesta
Heu notat els efectes de les retallades als hospitals o al vostre CAP?
      Vots emesos: 62
Vés a: Unes rebaixes de... «pebrots»

Unes rebaixes de... «pebrots»

Continua la campanya comercial a la comarca. En alguns establiments, com podeu observar a la foto, amb molt bon humor.

Humor
Vés a: Els Tres Tombs de Vic s'apunten a la independència

Els Tres Tombs de Vic s'apunten a la independència

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: