vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
JUDICI GARZÓN
Com veu Baltasar Garzón?
76 %
20 %
5 %
133 vots
napoleó ferrusolo: vanitat per vanitat, Pujol, que un dia s'en...
Dimecres, 01 de Febrer de 2012
Actualitat

Esports

25/01/2012
23:59  h.
El Barça pateix per eliminar el Madrid de la Copa
L'equip blanc aconsegueix remuntar un 2-0 i fa molt llarga la segona part pels blaugrana
Celebració de jugadors del Barça
El FC Barcelona ha aconseguit passar a la semifinal de la Copa del Rei després d'empatar davant un Madrid que ha visitat el Camp Nou amb molt més joc que al Bernabéu i pressionant molt més. Els de Mourinho han aconseguit remuntar el 2-0 del descans i han fet que el Barça hagi patit de valent durant tota la part final del partit.

A la primera part, després de mitja hora de domini blanc, pressionant molt amunt, els blaugrana han aconseguit començar a fer el seu joc i han sabut aprofitar les dues ocasions clares que han tingut. El primer gol ha arribat de les botes de Pedro, que ha substituït a un Iniesta amb problemes musculars. Abans d'encarar el túnel de vestidors, en el temps de descompte, Alves ha trobat l'escaire dret de Casillas després d'una falta servida per Xavi que ha tocat la tanca.

La segona part semblava que seria tranquil·la però el Madrid no ha donat el partit per perdut i ha seguit pressionant molt amunt. Primer Ronaldo i Benzemà han aconseguit empatar el partit en dos contraatacs i han fet passar als blaugrana una última mitja hora d'eliminatòria molt llarga.

Pepe, titular


Després de la polèmica trepitjada de Pepe a Messi al partit d'anada, avui s'ha sabut que el comitè de competició ha decidit no actuar d'ofici. De la seva banda, un soci del Barça, l'alemany Stefan Froreich, ha decidit denunciar per la via penal el jugador brasiler nacionalitzat portuguès per l'acció, i els eurodiputats catalans Ramon Tremosa i Raül Romeva han denunciat al Parlament Europeu que "fets tan greus vistos per milions de persones i nens quedin impunes".

Mourinho ha convocat el defensa per viatjar a Barcelona i finalment ha sortit d'inici, cosa que ha provocat una gran xiulada del Camp Nou.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
3Veure i/o afegir comentaris
santpepdor:Si volem alhora el mateix Barça i ser independents, ens cal ...
Comentaris (3 en total)
santpepdor
26/01/2012 12:03
Si volem alhora el mateix Barça i ser independents, ens cal una Lliga Europea ja!
LA BOINA
26/01/2012 09:53
I tant de bo, que de aqui poc temps, juguem amb el Mónaco a la lliga francesa. Aquesta gent porca, ja cansa. Que s'ho facin sols. O amb el Caseres i el Badajosss
Narcís
26/01/2012 08:19
Malgrat que la lliga se'ls hi regalarà ( com la copa l'any passat .. s'haguessin quedat set jugadors al camp sinó menys!) .. haurem de multiplicà'ns-e per evitar-ho! PD: aquest equip blanc és la exacte representació de l"abjecció ' del que és espanya! Nota: potser seria millor ocupà'ns-s'hi de la Champions .. i això que ja ens l'han robada dos cops mínim ( Chelsea i Inter del mourinyet!)! Anotació al marge: avui, ara i ací , com sempre, només ens resta l'àncora del Barça .. per a esdevenir lliures, per a ser catalans!
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida