vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
JUDICI GARZÓN
Com veu Baltasar Garzón?
76 %
20 %
4 %
138 vots
napoleó ferrusolo: vanitat per vanitat, Pujol, que un dia s'en...
Dimecres, 01 de Febrer de 2012
Actualitat

Societat

31/01/2012
15:34  h.
Denuncien l'arquebisbe de Tarragona per incitació a l'odi
Pujol va dir que el comportament dels homosexuals "és incorrecte"
entrevista Jaume Pujol
L'Associació d'Expresos Socials ha presentat una denúncia a la Fiscalia Provincial de Barcelona contra l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcells, per les seves declaracions de la setmana passada a TV3 sobre l'homosexualitat, i l'acusen d'incitar a l'odi i de discriminació, segons consta a la denúncia que la mateixa associació ha penjat al seu web.

Al parer de l'associació, l'arquebisbe va instigar a l'odi i a la violència contra als homosexuals amb frases com: "Hi ha comportaments que no són adequats ni per a les persones ni per a la societat, l'església pot parlar però no obliguem a res perquè no tenim ni Mossos d'Esquadra ni presons". Posteriorment, Pujol es va disculpar.

El president de l'Associació, Antoni Ruiz, considera que en els darrers anys les declaracions de la jerarquia de l'Església catòlica s'han disparat des de l'aprovació del matrimoni homosexual el 2005. En opinió seva, la intenció de l'església és fer créixer el "rebuig" i la "discriminació" al col•lectiu. El president de l'Associació ha recordat que més de 4.000 homosexuals i transsexuals van passar per les presons espanyoles durant la dictadura franquista.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
5Veure i/o afegir comentaris
Anticomunista:És una trista pena que aquesta gentola comunista es dediq...
Comentaris (5 en total)
Anticomunista
31/01/2012 20:27
És una trista pena que aquesta gentola comunista es dediqui a perseguir els capellans, en lloc de defensar els obrers i els marginats de la societat. Ja tornem com els temps de la República....! Comunistets, feu-vos-ho mirar, que potser captareu algun vot, però així no anireu enlloc...!!! L'arquebisbe ha dit el que havia de dir, i prou, no obliga a ningú. I consti que jo sóc gay, i gay practicant i actiu, però no imbècil...!
Manel Xic
31/01/2012 20:23
pobres i miserables esquerretes i esquerranets i esquerranetes. No sabem què més fer per fer més el ridícul i per caure encara més avall del pou profund en què es troben....!
explica-me-li-la-ho
31/01/2012 19:10
no entenc si els gais han manipulat el bisbe, o el bisbe els gais... or mutatis muntandis and viceversa.
Ciutadà
31/01/2012 18:12
Per a un cristià és un honor ser maltractat, calumniat i perseguit per les seves creences y per ésser testimoni de Crist. Una denúncia interposada contra l'Arquebisbe o qualsevol persona que diu el que ell ha dit, és una ignorant i malvada denúncia falsa. Tots coneixem el que ha dit malgrat l'intent de manipulació.
Tocada nassos
31/01/2012 16:42
Vinga ja, colla dropos!! Soc gay, i aquesta cita no incita a l'agressió ni a l'odi. esteu carreegats de punyetes!! IU a sobre venen de las españas. No et fum!!!
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida