Dijous, 2 de febrer de 2012 | 16:03
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Un grup de jubilats pren un autobús de TMB

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els ‘iaioflautas’ s'afegeixen a les protestes per la pujada del preu del transport públic
Un grup de jubilats pren un autobús de TMB
01/02/2012 12:36
Iaioflautas protesten en un autobus de TMB
Un grup de jubilats, pertanyents al moviment proper als indignats denominat ‘iaioflautas’ ha ocupat un autobús de la línia 47 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en protesta contra les retallades en els serveis del transport públic i l'encariment del viatge.
El col·lectiu de 'iaioflautas' ha pujat en la parada de plaça Catalunya, inici del recorregut de l'autobús que porta fins a Canyelles, han pagat el seu bitllet i han protestat amb xiulets i consignes. La companyia ha assegurat que l'autobús està fent el seu servei habitual malgrat la protesta.

En un comunicat penjat a la seva pàgina web, els iaioflautas expliquen que amb aquesta protesta, batejada com a #rebelionbus, se sumen a la “rebel·lió ciutadana davant la pujada abusiva de les tarifes del transport públic i de les retallades en el servei d'autobusos i metro per part dels Tranportes Metropolitans de Barcelona (TMB), així com l'agressió contra les seves treballadores”.
Iaioflautas protesten en un autobus de TMBTambé s'han volgut adherir a altres iniciatives que “pretenen mostrar rebuig davant una destrucció programada dels serveis públics de transport” de Barcelona, com la T11, les iniciatives #yonopago, les protestes dels dimarts #joapeu de la plataforma @_tmb51, o les protestes dels propis treballadors de TMB, que han amenaçat amb una jornada de vaga el 27 de febrer, coincidint amb l'inici del Mobil World Congress.

Aquest col·lectiu s'ha caracteritzat per recolzar al moviment dels indignats en les seves protestes, incloent alguna de les reivindicacions que afecten a les persones majors, com en aquest cas la pujada del preu del transport, que perjudica a molts jubilats o pensionistes.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1