Dissabte, 4 de febrer de 2012 | 17:13
Vostè es troba a: Inici > Política >

Arrenca el Congrés del PSOE que decidirà el futur de Rubalcaba i Chacón

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Marcelino Iglesias inaugura el conclave socialista
Arrenca el Congrés del PSOE que decidirà el futur de Rubalcaba i Chacón
03/02/2012 09:50
Carme Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba dialoguen
El secretari d'Organització del PSOE, Marcelino Iglesias, obrirà el 38 Congrés del partit en la jornada inaugural d'aquest divendres, que inclou a la tarda la intervenció del secretari general i expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, encarregat de defensar l'informe de gestió de la Comissió Executiva Federal.
L'Hotel Renacimiento de Sevilla acull a partir de les 12.00 hores el conclau socialista, que començarà amb la proposta d'Iglesias per constituir la taula del Congrés. Una vegada triats els components de la taula, prendrà la paraula el seu president i, a continuació, el president del PSOE, Manuel Chaves.

Tot seguit, intervindran el president del Grup Socialista al Parlament Europeu, Hannes Swoboda, el president del Partit Socialista Europeu, Sergei Stanishev, i el secretari general de JSA, Sergio Gutiérrez.

La lectura, a càrrec de Zapatero, de l'informe de gestió de l'Executiva sortint està prevista per les 16.30 hores. Després del debat i votació dels informes de gestió de tots els òrgans federals, es procedirà al voltant de les 21.00 hores a l'elecció de la Comissió Electoral que obrirà el termini per a la presentació de candidatures a la Secretaria General.

Finalment, el dia es tancarà amb la constitució de les quatre comissions de treball del 38 Congrés, la de 'qualitat democràtica', presidida per Carlos Labrador, la de 'economia i ocupació', presidida per Teresa Jiménez, la de 'sostenibilitat de l'Estat del Benestar', presidida per Matilde Fernández, i la de 'model del partit', presidit per Rafael Simancas.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1