Dissabte, 4 de febrer de 2012 | 17:07
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Botín s'assegura la foto amb Alonso 5 anys més

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Santander renova el seu milionari patrocini amb Ferrari fins a 2017
Botín s'assegura la foto amb Alonso 5 anys més
03/02/2012 11:55
Fernando Alonso i Emilio Botí amb bicicleta
Que Emilio Botín és un apassionat de la Fórmula 1 ho hem pogut comprovar en els últims anys, en els quals ha gaudit passejant-se pels paddock dels grans premis als quals ha pogut assistir. Amb la milionària renovació del patrocini a Ferrari, el president del Banco Santander s'assegura la foto al costat de Fernando Alonso fins a 2017.
L'acord de patrocini vigent, de cinc anys, acabava a final de 2014. Però amb aquesta prolongació, Banco Santander consolida així la seva relació amb la prestigiosa marca i la seva estratègia de patrocini, amb la qual ha obtingut grans resultats des del seu començament en 2010.

El president de Banco Santander, Emilio Botín, es va mostrar "encantat" per ampliar l'acord. "El nostre patrocini amb l'escuderia és la millor operació de màrqueting dels més de 150 anys d'història del banc. No podíem deixar passar l'oportunitat de donar-li continuïtat, donats els excel·lents resultats de notorietat de marca i comercials que ens està donant en tots els mercats en els quals operem", va explicar.

Després d'aquest nou patrocini, el banc tindrà major presència en el nou bòlid. Així, ocuparà ara també la part posterior de l'aleró posterior del monoplaça. Santander ja té una presència molt rellevant tant en els monoplaces com en l'equipación dels pilots i dels altres integrants de l'equip.

Banco Santander continuarà sent, a més, patrocinador principal de quatre dels Grans Premis més importants de la Fórmula 1 (Itàlia, Regne Unit, Alemanya i Espanya), i mantindrà àmplia presència en els d'Europa i Brasil.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1