Dilluns, 6 de febrer de 2012 | 19:03
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Entitats socials alerten de "la seva indefensió" davant les retallades del Govern

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Taula del Tercer Sector denuncia que la Generalitat incompleix la llei de morositat
Entitats socials alerten de "la seva indefensió" davant les retallades del Govern
06/02/2012 13:47
GUÀRDIA
La Taula del Tercer Sector ha avisat aquest dilluns de la "situació d'indefensió" en què li ha posat la Generalitat en retallar un 25% la seva aportació a les guarderies municipals i ajornar el pagament de 112 milions d'euros, ha assegurat.
En un comunicat, la Taula del Tercer Sector --que agrupa nombroses entitats no lucratives que gestionen guarderies municipals-- ha alertat que aquesta situació posa en risc la qualitat i viabilitat dels serveis, així com del model català de guarderies.

Les entitats auguren reduccions dels equips de treball, disminució del personal educatiu de suport i de les partides pressupostàries.

Per aquesta raó, veuen inacceptable l'impagament actual per part de la Generalitat vulnerant així el Govern la llei de lluita contra la morositat en les operacions comercials --que estableix terminis no superiors a 50 dies en el sector públic--.

Alhora, les entitats han advertit que aquestes retallades implicaran un esforç econòmic addicional per a les famílies, pel que han exigit entaular un diàleg amb la Conselleria d'Ensenyament.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1