Dilluns, 6 de febrer de 2012 | 19:06
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

SER DIFERENTS, TAMBÉ TÉ PREMI

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
PURINUEVA
SER DIFERENTS, TAMBÉ TÉ PREMI
HAKUNA MATATA
Purificació Outeiral
01/02/2012 18:02
El passat 14 de març, us parlava amb entusiasme del documental “DIFERENTS” fet per el Grup Caliu. D’aquesta entitat sense afany de lucre, us deia llavors, que en la seva aposta per fer aquesta joia visual, havien volgut recuperar en 47 minuts la memòria històrica de les persones discapacitades i amb malaltia mental en l’Alemanya nazi i l’Espanya franquista.

Ara toca recordar, que en dit documental els protagonistes indiscutibles del mateix eren els propis usuaris del Grup Caliu, nois i noies amb discapacitat intel·lectual i persones amb problemes de salut mental que van viatjar a Alemanya per conèixer la seva història.

De “DIFERENTS” us deia també, des de la meva humil i petita opinió, que trencava amb la seva existència mites, perjudicis i estereotips amb la intenció de promoure un canvi social que permetés aconseguir una societat plenament inclusiva i igualitària. Perquè amb la recuperació de la seva memòria històrica els seus protagonistes volien que no es tornés a repetir el patiment que va suportar molta gent per ser “DIFERENTS”.

En uns moments, aquests, on no abunden les noticies positives, m’uneixo a l’alegria dels membres del Grup Caliu, perquè el seu documental DIFERENTS , recentment ha estat guardonat amb un dels sis premis d'Educació en el Lleure que ha atorgat en la seva VIII edició la Fundació Lluïs Carulla.

Així, que el dit, ser DIFERENTS, també, té premi.

¡Felicitats Grup Caliu!

Llegir article DIFERENTS
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1