Dilluns, 6 de febrer de 2012 | 19:19
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El clàssic a través de l'humor de 60 vinyetes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una exposició recorre el duel entre Reial Madrid i FC Barcelona
El clàssic a través de l'humor de 60 vinyetes
18/01/2012 09:56
Vinyeta del clàssic
EuropaPress.- L'exposició 'Reial Madrid-Barça: El gol dual' realitzarà a partir d'aquest dimecres un recorregut del duel entre els dos 'grans' del futbol espanyol a través de l'humor de 60 vinyetes de dibuixants espanyols.
Segons ha informat la Universitat Alcalá d'Henares en un comunicat, la mostra tindrà lloc a la sala d'exposicions La Fàbrica de l'Humor de la localitat i s'estendrà fins al proper 19 de febrer.

En ella es podran veure vinyetes de dibuixants com Gallego i Rei (Marca), Juan Álvarez (As), Fandiño (As), Guillermo (Marca), Caye (Sport), o Kap (Mundo Deportivo), publicades en la premsa esportiva de Barcelona i Madrid.

La iniciativa ha estat impulsada per la Fundació General de la Universitat d'Alcalá, a través del seu departament d'Humor Gràfic, i per la Fundació Diari Madrid, "sensibles ambdues a aquest tipus d'humor", segons han dit, recollit a les pàgines dels periòdics.

"És aquest clàssic Madrid-Barcelona, i la seva força rotunda en la comunicació, la qual cosa recull aquesta iniciativa, amb vocació resolutòria del conflicte, que pretén la instauració d'un territori de consens", resa un fragment del tríptic que acompanya a l'exposició.

En aquest text, que segons el parer de l'organització "resumeix la filosofia de la mostra", es convida a gaudir de la mostra dins de la coneguda rivalitat futbolística: "Que l'exabrupte del terreny de joc es converteixi en somriure en els centímetres quadrats de la vinyeta".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1