Dimarts, 7 de febrer de 2012 | 14:35
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

CatalunyaPress triat el tercer millor diari digital en català

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segons l’enquesta del portal de Joventut de la Generalitat de Catalunya
CatalunyaPress triat el tercer millor diari digital en català
01/02/2012 18:13
Enquesta de Jove.cat
Redacció.- El portal de la Generalitat de Catalunya dedicat als joves va organitzar una enquesta al seu Facebook per triar al millor diari digital en català, que es va tancar amb CatalunyaPress en una meritòria tercera posició, només superat per dos diaris amb edició impresa.
Les votacions a l’enquesta es van tancar el 17 de gener, amb el Diari de Girona en primera posició, amb 114 vots. En segon lloc va quedar el diari Ara, amb 99 vots. Tots dos diaris tenen la seva edició impresa als quioscos, per la qual cosa són molt més visibles pels ciutadans.

I en tercera posició apareix CatalunyaPress, amb 64 vots de seguidors o simpatitzants del diari. Aquest tercer lloc situa a CatalunyaPress com el primer diari català pròpiament digital, per davant d’altres com Nació Digital o Directe!cat, que han ocupat la quarta i cinquena posició respectivament.

Per darrere apareixen altres webs amb edició impresa tan coneguts com El Periódico, El Punt-Avui, o el portal de notícies de TVC, el 324.

En els seus més 3 anys de vida, va néixer el 11 de setembre de 2008, aquest jove diari ha anat creixent i multiplicant la seva audiència any rere any, augmentant també el nombre i la diversitat dels seus articulistes –ara compta amb els secretaris generals dels principals sindicats catalans, diputats, professors universitaris, periodistes de prestigi o veus dissonants del discurs generalista, entre d’altres- i modificant la seva portada per adaptar-se el millor possible als constants canvis del món d’Internet.

Segons el propi portal organitzador de l’enquesta, hi ha hagut “més de 30 propostes diferents de mitjans a Internet, tots en llengua catalana i que demostren que l’idioma és ben viu a la xarxa”.

En nom del diari i de tota la redacció, volem agrair als nostres lectors que ens han donat el seu suport en aquesta enquesta, suport que només poder respondre treballant amb el màxim rigor perquè CatalunyaPress sigui sent un dels seus diaris de referència.
wgm
03/02/2012
Felicidades. Duro y a la cabeza.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1