Dimarts, 7 de febrer de 2012 | 14:41
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Sevilla destitueix Marcelino García Toral

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Michel sona com a substitut
El Sevilla destitueix Marcelino García Toral
06/02/2012 14:01
9Marcelino García en roda de premsa
EP.- El Sevilla FC ha comunicat la destitució del tècnic Marcelino García Toral "a causa de la negativa ratxa de resultats collits pel conjunt andalús, que acumula set jornades sense guanyar, en les quals s'han sumat dos punts", segons informa el club en un comunicat.
La derrota d'aquest diumenge davant el Villarreal per 1-2 en el Sánchez Pizjuán, va motivar una reunió aquest matí entre el president, José María del Niu, i el sotsdirector general esportiu, Ramón Rodríguez, 'Monchi', per valorar la situació esportiva de l'esquadra sevillista. Després de la mateixa, Monchi va comunicar la decisió presa al tècnic.

El club va voler agrair a Marcelino "la seva professionalitat i lliurament mostrat en l'acompliment del seu treball, i lamenta haver hagut de prendre una decisió dràstica per culpa dels resultats". El Sevilla marxa onzè en la taula.

Marcelino, que va arribar a inicis de temporada en substitució de Gregorio Manzano i l'inici de la qual no va anar bé en caure eliminat en la prèvia de l'Europa League, és el vuitè entrenador que deixa una banqueta en el que es porta disputat de competició. El primer va ser el danès Michael Laudrup, que es va marxar del Mallorca, mentre que Héctor Cúper va fer el mateix en el Racing de Santander.

Posteriorment, van anar caient Juan Carlos Garrido (Villarreal), Gregorio Manzano (Atlètic de Madrid), Javier Aguirre (Saragossa), Fabri (Granada) i Manolo Preciado (Sporting de Gijón).

Michel, actualment sense equip, és l'entrenador millor posicionat per fer-se càrrec de les regnes del conjunt sevillà.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1