Dimarts, 7 de febrer de 2012 | 14:40
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mor una nena de set anys en un incendi a Cornellà

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El SEM ha traslladat onze persones a l'hospital
Mor una nena de set anys en un incendi a Cornellà
07/02/2012 09:37
Bomberos apuntalando la casa de Santa Coloma
Una nena de set anys ha mort la matinada d'aquest dimarts en un incendi en un pis del carrer de l'Avet de Cornellà de Llobregat (Barcelona), en el qual també han resultat ferides greus tres persones, segons han informat els Bombers de la Generalitat.
Els Bombers han rebut l'avís sobre les 5.09 hores i han desplaçat al número 1 del citat carrer un total de nou dotacions. El foc, del que es desconeix l'origen, ha cremat un pis de la primera planta i ha afecta pel fum i la temperatura a la resta de l'immoble, un bloc de sis plantes amb quatre pisos en cadascuna.

A l'interior del pis sinistrat, els Bombers han localitzat el cadàver de la menor, que ha mort per cremades. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat vuit dotacions i ha traslladat a tres persones ferides greus a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona per cremades.

Altres quatre persones han estat evacuades en estat lleu a l'Hospital Moisès Broggi per inhalació de fum; un nen de tres anys amb inhalació lleu de fum a l'Hospital Sant Joan de Déu, i altres dues persones, també amb inhalació lleu, a l'Hospital de Bellvitge.

A més, dues persones més han estat ateses pel SEM 'in situ' i han estat donats d'alta. Els Bombers ja han donat per extingit l'incendi.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1