Dimarts, 7 de febrer de 2012 | 14:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

Zaragoza, sobre les trucades de Felipe i Guerra: "A mi no em van trucar"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Creu que Rubalcaba podria haver integrat més i que Chacón ha crescut
Zaragoza, sobre les trucades de Felipe i Guerra: "A mi no em van trucar"
07/02/2012
9zaragoza-psc
El diputat socialista al Congrés i membre de la seva executiva federal José Zaragoza (PSC) ha considerat que Alfredo Pérez Rubalcaba hauria d'haver integrat més en la nova direcció del partit, i ha considerat que Carme Chacón ha crescut durant el debat congressual.
"D'aquest congrés surten dues coses: un secretari general que té el suport del seu partit i una persona que és Chacón que ha vist incrementat el seu capital polític", ha assenyalat Chacón, en declaracions a Onda Cero recollides per Europa Press.

Setmanes enrere, "ningú pensava que Chacón tindria un resultat tan ajustat" i aconseguiria el 48% dels suports, ha indicat Zaragoza.

"Hi ha gent que pensàvem que l'executiva podria haver integrat més" i que això era una responsabilitat que tenia el secretari general.

Ha indicat també que el PSC no demana grup propi al Congrés diferent al del PSOE, però sí 'veu pròpia', la qual cosa en termes pràctics equival a una major visualització mediàtica del vot del socialisme català al Parlament.

"A mi no em van trucar"

En preguntar-se-li sobre eventuals trucades de Felipe González i Alfonso Guerra per demanar el vot a Rubalcaba als delegats, Zaragoza ha dit: "A mi no em van trucar". Però si que ha reconegut que és "evident que va haver-hi moviments, actituds i declaracions durant el congrés".

Ha tornat a criticar actituds com la de l'expresident extremeny Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ja que per a Zaragoza, és entrar en la desqualificació personal haver definit a Chacón com una 'Zapatero amb faldilles'.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1