Dimecres, 8 de febrer de 2012 | 15:18
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

A VOLTES AMB ELS CARRERS

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
A VOLTES AMB ELS CARRERS
Andrés Madrid
08/02/2012 09:43
Ja estem regirats alguns per la proposta del grup socialista de l'Ajuntament de León consistent a dedicar un carrer a Zapatero la qual cosa, personalment, tant me fa.

Els nostres carrers, els carrers d'Espanya sencera estan plenets de noms dignes, indignes i migpensionistes. Podria citar algunes que conec que, en preguntar als paisans, estrany és qui va saber dir-me els mèrits de l'homenatjat.

Això de anar bellugant els carrers és ja una tradició centenària, un esport més dels espanyols que practiquem amb passió al menor moviment històric o polític.

M'agraden els carrers que reflecteixen antics oficis o velles tradicions que en les seves voreres van estar instal·lades; Fileres, Argenteria, Brodadors… les altres, si busquem les voltes al personatge que les ostenti gairebé totes tindrien els seus partidaris o els seus detractors.

Si pr mi fos, serien substituïdes per nombres, a l'estil de Nova York, on és poc probable que ningú, guanyin els republicans o els demòcrates, vulgui modificar el guarisme del carrer 42 tret que tingui una certa aversió als nombres parells.

Tenir un carrer és com tenir una estàtua en un parc, solament serveix perquè la caguin els coloms i els gossos.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1