Dimecres, 8 de febrer de 2012 | 15:19
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Infanta Cristina realitza un breu viatge a Barcelona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per acudir a un acte a Cosmocaixa
La Infanta Cristina realitza un breu viatge a Barcelona
08/02/2012 09:42
La Infanta Cristina dentro de un coche
EuropaPress.- La Infanta Cristina ha participat aquest dimarts en un acte presentat per la periodista Gemma Nierga seguit d'un sopar a la seu de Cosmocaixa, on ha estat entre les 20.30 i les 23.15 hores.
Donya Cristina, resident a Washington, ha viatjat aquest mateix dimarts a Barcelona, ha avançat 'La Vanguardia' en la seva edició digital.

A l'esdeveniment també han acudit el doctor Bonaventura Clotet; el president del FC Barcelona, Sandro Rossell; el president del Barcelona Meeting Point, Enric Lacalle; el publicista Lluís Bassat; l'exministre Narcís Serra, i la periodistes Mercedes Milá, entre molts uns altres.

Donya Cristina arriba a la setmana següent que el seu marit, Iñaki Urdangarín, viatgés breument a la ciutat per preparar al costat del seu advocat, Mario Pascual Vives, la defensa davant la seva imputació.

Haurà de declarar el 25 de febrer en els jutjats de Palma pel suposat desviament de fons públics a l'Institut Nóos, que ell presidia, i altres societats mercantils vinculades al gendre del Rei.

La Fiscalia Anticorrupció sospita que els fets investigats poden ser constitutius dels delictes de falsedat documental, prevaricació, frau a l'administració i malversació de cabals públics.

Aquest dilluns, també a Barcelona, la Policia Judicial va prendre declaració a empleats de les societats del Duc de Palma i el seu soci Diego Torres, dins de l'operació Babel.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1