Dijous, 9 de febrer de 2012 | 12:39
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Detingut l'exdirector del Museu del Mamut

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pel robatori d'ullals i peces d'ivori valorats en més d'un milió d'euros
Detingut l'exdirector del Museu del Mamut
08/02/2012 12:16
Museu del Mamut de Barcelona
EuropaPress.- Els Mossos d'Esquadra han detingut l'exdirector del Museu del Mamut de Barcelona per la seva presumpta relació amb el robatori d'ullals i peces del centre, que han estat recuperats, segons han informat fonts policials.
La policia ha detingut Ramon Manuel G.A., de 45 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb força que ha passat durant la matinada de dissabte a diumenge, del qual va alertar l'actual directora del centre, situat al carrer Montcada de Barcelona.

El museu és de titularitat privada i té una exposició de paleontologia dedicada als animals de l'era glacial; la porta principal no es trobava forçada i el sistema d'alarma s'havia inutilitzat.

La policia ha constatat que s'havia dirigit al museu la nit del 5 de febrer amb el seu vehicle tot terreny i havia accedit a l'interior amb un joc de claus de l'edifici que encara conservava en el seu poder.

El detingut havia treballat com a director del museu, entre finals del 2009 i l'estiu del 2011, amb anterioritat a l'actual direcció i el seu antic feina en la institució privada era resultat d'un acord amb el propietari.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1