Dilluns, 13 de febrer de 2012 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

¡Vergonyós!

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Josep Pons
¡Vergonyós!
Josep Pons
10/02/2012 17:43
Sens dubte no mereix un altre qualificatiu la gestió del futbol espanyol a través de la Federació i la LFP, un autèntic caos de planificació de dates, calendaris, horaris, lleis concursals, impagaments, deutes ruïnosos, amenaces de vagues, comitès que són el “riota” de tota Europa… en fi; perquè continuar. L'última: la possible seu de la final de la Copa del Rei.

I és que no poden ni amb el més elemental, tot és descontrol, desorganització i una constant improvisació. Una cosa tan fàcil de determinar com això està portant un debat i una confusió que sembla inseparable en el futbol nacional.

És evident que si es volen fer les coses bé i objectivament la seu de la final de la Copa del Rei ha de seguir unes premisses absolutament ineludibles, el contrari és grapeig.

1 - Camp neutral.

2 - Distància el més equitativa possible entre els dos clubs.

3 - Que el camp tingui el màxim aforament per a les aficions dels dos clubs finalistes.

En aquesta final es barregen 3 seus Madrid, València i Barcelona, egoistamente m'interessa Barcelona però és evident que l'AT. Club seria el visitant, entre Madrid i València no hi ha color, València té un camp vell amb mala visió i en la final del 2009 sortim, tots els que toquem les baranes, tacats de pintura blanca que encara no s'havia assecat. Volen un nyap major? A més va quedar demostrat que l'aforament és insuficient per a, albergar ambdues aficions, es va notar d'on és el President de la FEF ja que havien 3 de l'AT per un del Barça (quedant-se 30.000 barcelonistes amb les ganes d'estar a la final).

Si Florentino, seguint les males formes de Mou, no vol tenir la possibilitat que el Barça es proclami campió en el seu camp i s'inventa unes obres de remodelació, hauria d'haver-hi una Federació que reprimís aquestes males arts.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1