Dilluns, 13 de febrer de 2012 | 12:29
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Mor Whitney Houston la vespra dels premis Grammys

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Consternació al món de la música per la mort d'aquest estel de 48 anys
Mor Whitney Houston la vespra dels premis Grammys
12/02/2012 10:34
Whitney houston
La meravellosa veu de Whitney Houston es va apagar en Beverly Hills, l'endemà passat que actués en una festa prèvia a la cerimònia dels premis Grammy.
Beneïda amb una veu capaç de treure lluentor a notes inassolibles per al comú dels mortals i un físic exultante de sensualitat, Houston va començar cantant gospel a l'església, abans que Clive Davis la descobrís fent cors en un club de Nova York durant una actuació de la seva mare, Cissy Houston. Fillola d'Aretha Franklin i cosina de Dionne Warwick, portava d'alguna manera l'estrellato en els seus gens.

Però van anar els excessos i els abusos físics i psicològics del seu matrimoni els que la van destruir, a mesura que la seva carrera s'anava desinflando amb l'entrada del nou segle. Segons els seus afins, patia també la síndrome de Diógenes, dedicant-se a acumular escombraries a casa.

En els últims anys, la cantant i actriu havia tractat de renéixer musicalment. En el 2009, després de sotmetre's a diversos tractaments de desintoxiación, va editar I Look to You, el seu primer àlbum d'estudi en set anys i el primer des que es va divorciar de Brown després de 14 anys de matrimoni. Encara que va debutar en el número 1 i va vendre més d'un milió de còpies, no va aconseguir rellançar la seva carrera amb la força esperada.

Estava previst que la cantant assistís a la gala dels Grammys i fins i tot s'havia especulat amb la seva possible actuació.  De moment es desconeixen els motius de la seva mort i, segons un portaveu de la policia, “no hi ha indicis aparents” que fos víctima d'un crim.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1