Dilluns, 13 de febrer de 2012 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > Política >

El secretari d'Estat de la Seguretat Social no té el títol de metge

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un altre cas de falsejament de currículum
El secretari d'Estat de la Seguretat Social no té el títol de metge
13/02/2012 11:11
Tomás Burgos, secretari d'Estat de la Seguretat Social
La Vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega, es va veure obligada a demanar disculpes al març de 2011 perquè en el seu currículum figurava que era llicenciada en psicologia, doncs en realitat no ho és. Ara el cas s'ha tornat a repetir amb el secretari d'Estat de la Seguretat Social, Tomás Burgos Gallego, encara que aquest no s'ha pronunciat de moment.
L'a pàgina web de la Moncloa alberga la referència del Consell de Ministres del passat 30 de desembre en el qual es va nomenar a Tomás Burgos Gallego secretari d'Estat de la Seguretat Social i en el qual consta com a “metge i expert en gestió sanitària”, títol que no necessita per al càrrec que exerceix, doncs és una designació política.

En canvi, segons la biografia de Burgos publicada a la pàgina web del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, té “formació universitària en Medicina per la Universitat de Valladolid”. Segons publica El País, no és metge i es desconeix qui va cometre l'error de donar-li el títol en el currículum presentat pel Consell de Ministres.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1