Dimarts, 14 de febrer de 2012 | 14:06
Vostè es troba a: Inici > RSC >

La Caixa i Telefónica s'uneixen per impulsar projectes d''start-ups'

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Facilitaran el seu finançament i ofereixen assessorament
La Caixa i Telefónica s'uneixen per impulsar projectes d''start-ups'
14/02/2012 12:31
Seu Caixa Bank
La gestora de capital de risc de La Caixa, Caixa Capital Risc, i l'acceleradora de projectes tecnològics de Telefónica, Wayra, han signat un acord per impulsar accions de tutorización, acompanyament i finançament de les 'start-ups' integrades en la iniciativa Wayra Espanya, han assenyalat les signatures en un comunicat.
Així, Wayra Espanya, a partir de les convocatòries llançades a les seves seus de Madrid i Barcelona, selecciona els vint millors projectes presentats, deu a Madrid i deu a Barcelona.

Una vegada seleccionats, Caixa Capital Risc durà a terme les accions d'assessorament i tutorización d'aquests projectes per ser accelerats, amb l'objectiu d'acompanyar-los en la definició i implementació del seu pla de negoci.

A més, els projectes seleccionats es beneficiaran de l'accés preferent a finançament a través del vehicle de capital de risc dirigit a empreses en les seves primeres etapes que gestiona Caixa Capital Risc.

Així mateix, el proper 21 de febrer se celebrarà un fòrum d'inversió on deu empreses en fase inicial presentaran els seus projectes davant la comunitat inversora. Entre aquestes deu empreses que participaran en el fòrum, estaran algunes de les start-ups actualment accelerades a l'Acadèmia Wayra Madrid i projectes invertits des de Caixa Capital Micro que busquen una nova ronda de finançament.

Per al director de Caixa Capital Risc, Carlos Trenchs, la voluntat d'ambdues institucions és estendre aquesta iniciativa i buscar més línies de col·laboració, amb l'objectiu de convertir les bones idees en iniciatives empresarials viables.

Per la seva banda, el responsable global de Wayra, Gonzalo Martín Vila, ha afegit que quantes més opcions de creixement, recursos i finançament es pugui aconseguir des de Wayra millor. "En aquest sentit, creiem que aquest acord compleix amb tots aquests objectius", ha afegit Martín Vila.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1