Divendres, 17 de febrer de 2012 | 12:50
Vostè es troba a: Inici > Política >

Albert Rivera: "El senyor Prat cobra més que el Rei d'Espanya"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ciutadans demana la destitució del president de l'ICS i Mas estreny files
Albert Rivera: "El senyor Prat cobra més que el Rei d'Espanya"
18/01/2012 11:52
Albert Rivera / Artur Mes Parlament
P. Alegre.- El diputat de Ciutadans Albert Rivera ha llançat aquest dimecres en la sessió del Parlament unes molt dures acusacions contra els dirigents de la sanitat catalana, als quals ha acusat de "pagar favors" i ha demanat la dimissió del president de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Prat, de qui ha dit que "cobra més que el Rei".
Rivera ha interpel·lat al president de la Generalitat per la situació de Prat, que està sent investigat per l'Oficina Antifrau per la suposada incompatibilitat dels càrrecs dels quals va dimitir la setmana passada amb la presidència de l'ICS. El diputat de Ciutadans ha assenyalat que Prat és qui està encarregant-se de desmantellar la sanitat pública.

Albert Rivera ha ressaltat que "Prat cobra 300.000 euros d'Innova, cobra més que el Rei d'Espanya", per la qual cosa ha qualificat de lògic que no rebi salari de l'ICS, per la qual cosa ha demanat a Artur Mas que "no me'l vengui com un patriota".

Posteriorment, Rivera, president de Ciutadans, ha piulat en el seu compte oficial de Twitter "Us imagineu que el secretari d'estat de Foment fos vicepresident de FCC o Abertis? Doncs això és el que ha passat a Catalunya amb Prat en Salut".

Mas estreny files

El president de la Generalitat ha respost amb vehemència a Albert Rivera i li ha demanat calma. Mas ha assegurat que “Prats no ha fet cap irregularitat”. Sobre la investigació de l'oficina antifrau, Mas ha reclamat que la hi deixi treballar.

Mas ha negat que el seu Govern estigui desmantellant la sanitat pública catalana, com ha assenyalat Rivera, i ha explicat que “la gent que segueix entrant en la sanitat d'aquest país, i també en la pública, sap que aquest país treballa per mantenir el servei”.

Per la seva banda, el conseller de Salut, Boi Ruiz, ha justificat que si Prat segueix al capdavant de l'ICS és pel "seu prestigi professional", i ha defensat que persones que treballen en el sector privat puguin col·laborar amb el públic.
Martín
19/01/2012
Últimes noticies de la Xacurteria dels Millors!. "Entre chorizos anda el juego"
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1