Divendres, 17 de febrer de 2012 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern estudia avui mesures per reduir el sector públic

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Volen eliminar o privatitzar empreses estatals
El Govern estudia avui mesures per reduir el sector públic
17/02/2012 10:00
Rajoy presidint el Consell de Ministres
EuropaPress.- El Govern espanyol té previst estudiar durant la reunió del Consell de Ministres d'aquest divendres un informe sobre mesures per redimensionar el sector públic i donar llum verda a un decret sobre l'estructura del Ministeri d'Interior.
Mariano Rajoy presideix des de les nou del matí a La Moncloa la reunió del Consell de Ministres, a la qual assisteixen tots els membres del Gabinet.

Entre els assumptes que abordaran, l'Executiu estudiarà mesures per redimensionar el sector públic empresarial i fundacionarial, una proposta que ja es va incloure al programa electoral del PP per a les eleccions generals.

De fet, el passat 5 de gener el Consell de Ministres ja va analitzar un informe del Ministeri d'Hisenda que xifra en més de 4.000 els organismes, fundacions i consorcis que formen part de l'entramat de l'Administració Pública i que necessàriament cal disminuir, segons l'informe.

Així mateix, l'Executiu donarà llum verda previsiblement a un decret per modificar l'estructura del Ministeri d'Interior que dirigeix Jorge Fernández Díaz.

Igualment, la reunió d'avui servirà per estudiar un altre informe de seguiment del compliment de l'acord de no disponibilitat de despesa per valor de 8.900 milions acordat per l'Executiu el passat 30 de desembre.

Aquest acord de no disponibilitat, que afecta als diferents Ministeris de l'Executiu, inclou en la pròrroga dels Pressupostos de 2011 fins que al març de 2012 es presentin uns comptes nous.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1