Divendres, 17 de febrer de 2012 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Els treballadors de Tv3 rebutgen la reforma de la CCMA

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Comitè d'empresa creu que afectarà a "la seva independència"
Els treballadors de Tv3 rebutgen la reforma de la CCMA
16/02/2012 20:40
Comitè d'empresa de Tv3
El Comitè d'empresa de TVC, reunit aquest dijous, ha anunciat el rebuig dels treballadors de la televisió pública catalana a la reforma de la CCMA que CiU i PP han aprovat eal Parlament i que, segons assenyalen, “posa en qüestió el model de servei públic de qualitat i la seva independència”.
Segons el comunicat que han emès els treballadors, la reforma de la llei de la CCMA aprovada al Parlament, “trenca el consens aconseguit fa quatre anys perquè posa en qüestió el model de servei públic de qualitat i la seva independència”.

A més, dubten de la viabilitat de l'ens per la retallada pressupostària, que denuncien que “buidarà de contingut la televisió pública catalana provocant una baixada d'audiència que pot convertir Tv3 en una televisió residual”.

Els treballadors de TVC s'han compromès a lluitar pel manteniment de la producció pròpia i de la plantilla, que és amenaçada per aquesta retallada pressupostària i que ja s'ha vist en algunes retallades, com la supressió de les corresponsalías del Marroc i Amèrica Llatina.

A més, defensen la negociació col·lectiva, “en la qual tots els treballadors tenim dret com a eina per regular les condicions laborals i salarials sense ingerències del govern de torn i defensarem el Conveni col·lectiu vigent que signem després d'aprovar en referèndum una retallada salarial”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1