Divendres, 17 de febrer de 2012 | 12:45
Vostè es troba a: Inici > Política >

Matas cobrava serveis a l'ACM 16 vegades per sobre del seu valor

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El coordinador general de la Diputació de Barcelona es lucrava com a intermediari
Matas cobrava serveis a l'ACM 16 vegades per sobre del seu valor
15/02/2012 18:49
Josep Maria Matas, coordinador general de la Diputació de Barcelona
Resums de premsa a 16 vegades el valor al que els comercia l'empresa que s'encarrega de fer-los, directoris de dades que dupliquen el seu valor... Josep Maria Matas s'ha enriquit en els últims anys gràcies a l'Associació Catalana de Municipis (ACM) a costa de facturar a preus desorbitats serveis preparats per uns altres.
El País ha ampliat aquest dimecres la informació que publicava un dia abans sobre el coordinador general de la Diputació de Barcelona, Josep Maria Matas, sobre els serveis que la seva empresa Parés i Solé SL oferia a l'Associació Catalana de Municipis (ACM), la qual també dirigia des del càrrec de secretari general.

Segons el diari de Prisa, Matas va multiplicar per fins a 16 el cost dels serveis que facturava a l'ACM, com a resums de premsa, pels quals cobrava 8.000 euros mensuals, quan el cost que li dóna El País a aquest servei és de 500 euros.

Pel que sembla, l'empresa de Matas utilitzava els treballs d'altres empreses per facturar-los-hi a l'ACM per un import major, com hauria succeït amb l'elaboració i impressió de 2.000 directoris amb dades d'organismes públics. Segons la informació d'El País, Parés i Solé no apareix en els crèdits com a autor, encara que va vendre el servei a la Diputació per 21.040 euros. Una setmana abans, Gràfiques APR, que si que apareix en els crèdits, va ingressar 11.189 euros per aquest mateix treball; amb el que Matas, a través de la seva empresa, va guanyar gairebé 10.000 euros per fer d'intermediari.

Amb aquests ardits i altres, Matas ha ingressat de l'ACM prop d'un milió d'euros per a la seva empresa, la qual mai ha tingut treballadors contractats, només un administrador únic amb un sou estipulat de 500 euros mensuals.
Vicenç
16/02/2012
Quelcom fa pudor de podrit a la Diputació de Barcelona. Caldría tancar portes i enviar a la cúa del Inem, a tants i tants càrrecs presents també als ajuntaments, que cobren per partida doble. Aixó es intolerable i ho es mes, que la Justicia no faci res per destapar els asumptes interns que embruten el bonn nom d'aquesta institució.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1