Dissabte, 18 de febrer de 2012 | 12:44
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Catalunya desaprofita el 85% dels recursos dels seus boscos

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La biomassa forestal es pot explotar per produir energia
Catalunya desaprofita el 85% dels recursos dels seus boscos
17/02/2012 17:37
Bosc / arbres
Catalunya desaprofita el 85% dels recursos dels seus boscos, segons ha alertat l'empresa SUD Energies Renovables, que denuncia que després de la decisió del Govern central de suspendre les primes i incentius per a noves instal·lacions, el sector s'ha vist perjudicat.
"Cada any s'acumula en els boscos catalans una gran quantitat de biomassa forestal i només s'aprofita el 15% del crescut anualment", segons ha explicitat la companyia.

En un comunicat, l'empresa ha apuntat que després de la decisió del Govern central de suspendre les primes i incentius per a noves instal·lacions, el sector s'ha vist perjudicat, en el que ha puntualitzat que una de les oportunitats clau per a la reactivació del sector és l'explotació de la biomassa forestal per produir energia.

SUD Energies Renovables ha apostat per la diversificació de les instal·lacions renovables, amb un fort pes de les calderes de biomassa, de les quals ja ha finalitzat un important projecte en una cadena d'hipermercats.

El representant del SUD, Alfred Puig, ha destacat que "la Fira de la Biomassa serà clau per unificar les veus del sector i posar en relleu la importància del seu desenvolupament, tant pel medi ambient, com per les empreses que estan esdevenint un nou motor de creixement econòmic gràcies a la biomassa".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1