Dissabte, 18 de febrer de 2012 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran admet que s'aprofitarà la reforma laboral per retallar plantilles

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Considera "ridícul" que el PP presumeixi de marcar el ritme del Govern
Duran admet que s'aprofitarà la reforma laboral per retallar plantilles
17/02/2012 12:28
9duren-madrid
EP.- El líder d'UDC i portaveu de CiU en el Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha admès aquest divendres que algunes empreses aprofitaran la reforma laboral per ajustar les seves plantilles, "una mesura que haurien fet igualment a excepció que optessin pel tancament", encara que unes altres ho faran en sentit contrari per contractar ràpidament a gent nova, ha assenyalat.
En la seva carta web setmanal recollida per Europa Press, ha argumentat la seva defensa de la reforma laboral del Govern de Mariano Rajoy, encara que ha avisat que per si mateixa no crearà llocs de treball a curt termini.

No obstant això, ha confiat que molts empresaris, sobretot petits i mitjans, s'animaran a contractar a mitjà termini "perquè saben que els costarà menys prescindir d'un treballador si en un moment concret és necessari", un problema que no tenen grans companyies espanyoles o multinacionals estrangeres.

Segons ell, quan les pimes acomiaden és perquè "no els queda un altre remei i, a més, pensant en el treballador que és una persona que coneixen perfectament, així com en la seva família".

Del contingut de la reforma laboral ha parlat amb els sindicats i els propers dies ho farà amb les patronals, i si estan d'acord a respectar els àmbits que han pactat ambdues parts recentment, ho acceptaria.

Sobre l'acord CiU-PP per als Pressupostos catalans, considera "ridícul" que el PP presumeixi de marcar el ritme del Govern, perquè hi ha hagut concessions d'ambdues parts, i afirma que no hi ha cap acord que vagi més enllà dels comptes.

Malgrat tot, ha afegit que l'experiència d'aquest acord obligarà a CiU "a pensar a fons en el futur", després que recentment qüestionés els acords amb els populars.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1