Registrar-se
Recorda contrasenya

fòrums -> Actualitat

Alícia Sánchez-Camacho: "Per mi es més important que no es subvencionin organitzacions com Òmnium Cultural quan calen diners per a la sanitat"

14 lectures   0 resposta

Barcelona | Actualitzada el 20/02/2012 09:24

 

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, assegura que cal prendre mesures extra per compensar la reducció d'ingressos que suposarà el retard en l'aplicació de la taxa turística o la reducció de l'impacte del copagament dels medicaments, forçat pels populars en l'acord dels pressupostos. En una entrevista a TV3, la líder dels populars catalans ha proposat "reduir subvencions a organitzacions com Òmnium Cultural quan hi ha famílies que no poden pagar escoles bressol o la sanitat". "Per mi es més important que no es subvencionin organitzacions com Òmnium Cultural quan es necessiten diners per a la sanitat", ha remarcat Sánchez-Camacho.

 

Camacho ha estat nomenada aquest cap de setmana presidenta del comitè electoral del PP en el congrés de Sevilla. Entra així a la direcció del PP.

 

En l'entrevista a TV3, la presidenta del PPC també s'ha mostrat favorable de prioritzar el corredor del mediterrani "per captar inversions" per a Catalunya. Ho ha dit després que la ministra de Foment hagi equiparat el projecte de Catalunya i el País Valencià amb el corredor central pels Pirineus. "Necessitem el corredor per a la captació d'inversions per al país, el Mediterrani segueix sent la prioritat, per tot el Mediterrani i per Espanya". Amb tot, ha dit que "tothom té dret a demanar les seves infrastructures", en relació a la reclamació del govern de l'Aragó.

 

Camacho també ha defensat el transvasament de l'Ebre, un projecte que podria recuperar el nou govern del PP, després d'haver dit que tornaria a impulsar el Pla Hidrològic Nacional. "S'hauria d'haver fet fa temps, haurien de deixar de criticar i escoltar les propostes", ha dit. La líders dels populars catalans ha reclamat, això sí, "consens".
14 lectures   0 resposta

millors comentaris